Beautymerk Comfort Zone

Beauty door Redactie

Een tijdje geleden ben ik met het merk ‘Comfort Zone’ in aanraking gekomen. Het is een merk met een breed assortiment aan beautyproducten, voor zowel het gezicht/huid als het haar.

Het merk is door de natuur geïnspireerd. Dit is onder andere in de verpakkingen terug te zien, want alles is recyclebaar. Daarnaast worden de producten nooit op dieren getest en wordt voor het maken van de producten alleen maar van (groene) energie gebruik gemaakt, gewonnen uit de zon, wind en water.

Comfort Zone heeft zich intussen al in meer dan 40 landen verspreid. De producten zijn dan bijvoorbeeld te vinden in kuuroorden, beautyinstituten, spa’s, schoonheidssalons en in hotels. Dit ook in verband met de prijs, aangezien het niet goedkoop is. Alleen al voor een zonnebrand moet je dus even sparen of je ouders heel lief aankijken....

Over zonnebrand gesproken, Comfort Zone heeft een uitgebreid assortiment aan zonnebrandcrèmes waaronder: ‘Skin Defender Urban Protection Emulsion’. Deze crème beschermt de huid tegen vervuiling (fijne stof en schadelijke stoffen door verkeer) en UV straling. Wat erg fijn is, zoals bij de meeste zonnebrandcrèmes wel is, is dat de crème geen witte strepen achterlaat en erg fijn smeert. Als je de crème eenmaal hebt opgesmeerd, behoudt het ongeveer 12 uur zijn werking. En je kunt het als dagelijkse basis onder je make-up gebruiken. Je betaalt echter wel voor 30 ml een € 60,50. Niet bepaalt goedkoop!

Verder heb je ook nog de haarverzorgingsproducten, deze lijn is onderverdeeld in zeven verschillende lijnen: ‘NOUNOU’ (voor gekleurd haar), ‘DEDE’ (voor fijn en beschadigd haar), ‘MOMO’ (voor droog en vochtarm haar), ‘LOVE’ (verzachtend voor krullend en weerbarstig haar), ‘REST’ (voor beschadigd en broos haar), 'SOLU’ (voor krullend en weerbarstig haar), ‘MELU’ (voor lang en beschadigd haar).

We gaan even verder in op de lijn ‘MELU’, voor lang en beschadigd haar. De naam is afgeleid van het Engelse Mellow, dit betekent zacht, zoet, rijk en vol. Deze lijn bestaat uit een shampoo (250 ml voor € 15,50), een conditioner (250 ml voor € 17,-), een serum (100 ml voor € 27,50) en spray om het haar te beschermen tijdens het gebruik van een föhn of stijltang (250 ml voor € 32,50).

Uit deze lijn heb ik de shampoo en de conditioner getest, en ik moet zeggen: ik ben er erg over te spreken. De shampoo en de conditioner ruiken beiden hetzelfde, de geur heeft wat weg van Zwitsal. Dus lekker zacht qua geur en niet te overheersend. Verder hoef je maar een beetje van de shampoo te gebruiken, aangezien het lekker schuimt. Hetzelfde met de conditioner, je hoeft hier maar weinig van te gebruiken. De conditioner zorgt ervoor dat je haarpunten heel erg zacht worden, waardoor het goed doorkambaar wordt. Deze zachtheid voel je de dag erna nog steeds. Over deze producten kan ik alleen maar zeggen dat het 100% zijn beloftes nakomt. Dus zeker de moeite waard om voor te sparen!

Ben je benieuwd en wil je graag meer informatie? Kijk dan even op hun site.

door Danique