Fashion

Deze sneakertrends ga je in de lente en zomer van 2019 overal zien

Joehoe! De zon heeft zich voor het eerst weer een paar dagen laten zien en wij hebben de zomer alweer in onze bol. Het liefst verruilen we onze wintergarderobe zo snel mogelijk voor zomerse items en daar hoort natuurlijk ook een paar nieuwe sneakers bij. Welke sneakers dit jaar helemaal hot zijn en je overal in 2019 gaat zien? Dat lees je hier.

1. Sneakertrend 2019: Neonkleurige sneakers
Fluorescerend oranje, roze, groen en geel, in 2019 mag het allemaal! Bij grote modemerken zoals Balenciaga en Calvin Klein zagen we de neonkleuren al voorbij komen op de catwalk. Van gekleurde tops tot sneakers, overal worden de felle kleuren in verwerkt en wij zijn verliefd op deze vrolijke sneakertrends.

neon sneakers 2019

Vans Old Skool via Sarenza | €84,99

2. Sneakertrend 2019: Dad sneakers
Hoewel we in 2018 nog een beetje huiverig waren over de dad sneakertrend, zijn we in 2019 helemaal om. De dad sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dit jaar zijn de sneakers wel echt een must in je garderobe.

dad sneakers trend

Fila Disruptor via Sarenza | €119,99

dad sneakers Adidas
Adidas Originals via Sarenza | €99,90

3. Sneakertrend 2019: Sneakers met dierenprint
Naast dad sneakers zijn we ook nog lang niet van de dierenprint af. Van slangenprint tot luipaardprint, bij de sneakertrends van 2019 zie je de print dus zelfs terug op je schoenen.

sneakertrend 2019 dierenprint

I Love Shoes via Sarenza | €69

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook