Nieuw parfum Jennifer Aniston

Beauty door Redactie

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston, beter bekend als Rachel uit Friends, gaat haar eigen parfum lanceren. De naam van het geurtje lekte al uit, namelijk: ‘Lolavie’.

Jennifer gaf al eerder aan dat ze maar geen naam kon kiezen: ‘Aniston’ en ‘Echo’ waren haar afgewezen suggesties. Uiteindelijk heeft de actrice voor de naam ‘Lolavie’ gekozen.

Zelf geeft ze aan niet van zware geurtjes te houden, die laten haar aan de zware cologne van haar moeder denken. Ze houdt vooral van natuurlijke geurtjes, die subtiel en neutraal zijn. Daarnaast houdt ze ook van frisse strandgeuren en subtiele bloemengeuren. De geuren Miss Dior en Anais Anais kun je met ‘Lolavie’ vergelijken.
Zelf zegt ze over haar geur: ‘De geur is sexy, subtiel en ruikt heerlijk zoet naar bloemen, maar is niet te bloemerig’

Ze heeft een voorliefde voor moderne architectuur, deze invloeden zie je dan ook in het parfumflesje terug. Daarnaast zie je ook een golf in het flesje terug. "Ik heb meer dan een jaar aan dit parfum gewerkt. Het bedrijf verwachtte waarschijnlijk niet dat ik zo kieskeurig zou zijn, maar het moet gewoon goed ruiken", aldus de kieskeurige Aniston.

Het is nog onduidelijk wanneer het heerlijke geurtje van Jennifer in Nederland te koop is. De geur wordt sowieso in juni bij Harrods in de UK onthuld en zal niet voor juli 2010 in Amerika verschijnen.

Er zijn wel al prijsindicaties bekend: een flesje van 50 ml zal rond de € 53 kosten en een flesje van 85 ml zal rond de € 70 kosten.

Wat denk jij van dit parfum?

door Danique