Word jij het beautygezicht van Fancy?

Beauty door Redactie

Be prepared, want Fancy's Model Search gaat is weer van start gegaan! Het blad gaan op zoek naar HET beautygezicht van 2010. De winnares krijgt niet alleen een modellencontract bij Max Models, maar zij mag ook meelopen in een show op de Amsterdam International Fashion Week! Geef je snel op, want wie weet ben jij wel de beauty die ze zoeken...

Het beautygezicht van 2010 is onderdeel van Fancy Model Search. In deze contest worden nog drie ander awards uitgereikt; Beauty of the Year, Celeb Boy of the Year, Celeb Girl of the Year en Beauty Product of the Year. Vanaf 3 mei staan op www.fancymodelsearch.nl de genomineerden per categorie te lezen.

-

Wat moet je doen?
Schrijf je in op www.fancymodelsearch.nl en houd Fancy in de gaten voor alle info!

De prijzen
De winnares komt op de COVER van FANCY en krijgt een CONTRACT bij MAX MODELS mét een professionele portfolio fotoshoot ter waarde van €300, een waardecheque van Bristol t.w.v. €150 en mag samen met Max Models IMG in Parijs bezoeken! En last but not least: je mag ook meelopen in de zomereditie van de Amsterdam International Fashion Week.

LET OP!
Meedoen kan alleen als je 14 jaar of ouder bent en wanneer je een lengte hebt tussen 1.70 en 1.82 meter. Inschrijven kan tot en met 3 mei!