Nieuwe deodorants bij The Body Shop

Beauty door Redactie

The Body Shop heeft een nieuwe lijn deodorants: De DeoDry-collectie. Deze deo's zijn gemaakt op basis van natuurlijke vulkanische mineralen. Ze houden je droog, beschermen je 24 uur lang tegen ongewenste geurtjes en zijn tegelijkertijd zacht voor je huid.

Goed nieuws dus voor de meiden die op zoek zijn naar meer een natuurlijke benadering van beauty en verzorging. Deze DeoDry-collectie sluit daar namelijk naadloos op aan. De producten bevatten geen aluminiumzouten en geen parabenen én ze laten geen witte strepen achter. De vulkanische minarelen zijn in de vorm van een ultrafijn poeder dat een grote hoeveelheid vocht kan absorberen.

De DeoDry-collectie bestaat uit rollers en sticks. Ze zijn verkrijgbaar in drie geuren: Cool & Zesty: een unisex citrusgeur met citroen en tijm, Chilled & Breezy: een aquatische geur ook met citroen en tijm en Fresh & Foral: de meer vrouwelijke variant met roos en kamille.

De DeoDry-rollers navulverpakkingen verkrijgbaar. De deo's bevatten ook huidverzorgende en biologische aloë vera. De alchohol die in de deo zit wordt bereid uit biologisch suikerriet.

De rollers kosten €5, de navulverpakking €4 en de sticks kosten €5.

door Quirine