News

Op deze plek staat een Instagram fotostudio waar iedereen de perfecte Insta-foto maakt

Plaats jij regelmatig een leuk kiekje op Instagram en ben jij altijd op zoek naar nieuwe spots voor een toffe foto? Stop met zoeken, want wij hebben een superhandige spot voor je ontdekt. Er is namelijk een plek in Nederland waar jij je eigen Instagram-foto's kunt laten maken. Je hoeft alleen je eigen outfit mee te nemen en poseren et voilà.

Instagram fotostudio
Als je regelmatig via Amsterdam Centraal reist dan is het je misschien al opgevallen. Felle discolampen, fluffy knuffels en kleurrijke muren. Maar wat zit er achter deze muren? Nou dit ga jij waarschijnlijk hartstikke leuk vinden. Achter deze felgekleurde muren zit namelijk een Instagram fotostudio: Studio Persijn.

Studio Persijn
Studio Persijn laat je Instagram shinen, maakt je vlogs mooi en je video's uniek staat er op de website van de studio. Dat klinkt natuurlijk fantastisch. "Het idee is dat je hier met je smartphone toffe foto's van jezelf kunt maken of dat ik met een professionele camera de foto's maak," zegt de eigenaar van de studio Fernando Persijn. Het enige wat je hoeft te doen is een toffe outfit regelen en poseren maar.

Je kunt de foto's gratis maken met je eigen smartphone of ervoor kiezen een echte fotoshoot te houden waarbij je voor €10 de foto's zowel digitaal als op papier krijgt. Hoe vet is dat? Studio Persijn is te vinden in de Amstelpassage aan de oostkant van het Centraal Station van Amsterdam en zeven dagen per week geopend van 11:00 uur tot 19:00 uur.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook