News

DJ Wef sluit relatie met Ronnie Flex niet uit en dit is de reden

Het was in 2018 breaking news: DJ Wef bleek zwanger te zijn van Ronnie Flex en de twee zijn nu de gelukkige ouders van baby girl Nori Dua. En dat terwijl Ronnie nu een relatie heeft met Famke Louise... DJ Wef was afgelopen week te gast bij het YouTube-programma Club Hub en daar was ze heel erg open over haar relatie met Ronnie Flex en hun toekomst samen. Enne, ze sluit een relatie met haar baby daddy niet uit. 

Relatie Ronnie Flex en DJ Wef
In het interview met Club Hub vertelt DJ Wef dat zij en Ronnie al tien jaar lang hele goede vrienden zijn, maar doordat ze nu samen een kind hebben is hun band nog hechter. Veel vragen zich natuurlijk af of de twee ooit nog samen zullen komen, zeker nu Ronnie Flex en Famke Louise een relatie hebben. Enne, DJ Wef sluit het niet uit: "Ik weet het niet. Ik kan niet in de toekomst kijken. Het blijft de vader van mijn kind. We hebben een hele hechte band, maar ik weet het niet. Ik ga niet zomaar woorden in mijn mond leggen." 

Lees ook: Dit is het bewijs dat Ronnie Flex en Famke Louise nog steeds samen zijn!

In de video hieronder vertelt DJ Wef daarnaast ook over het moederschap, hoe het was toen het nieuws naar buiten kwam dat ze zwanger was van Ronnie Flex en waarom ze uiteindelijk toch besloten om het nieuws naar buiten te brengen. Wij zijn heel erg benieuwd of de twee ooit nog samen komen en wat Famke Louise van DJ Wef's opmerking vindt.

Bron: Club Hub | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook