News

Bye Bye Archie: Betekent dit dat Veronica en Reggie nu officieel het nieuwtje setje in Riverdale zijn?

Yay! Sla de popcorn maar vast in, want vanavond kijken we weer met z’n allen gespannen naar een nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 3. Vinden Betty en Jughead dan eindelijk wat ze zoeken? Wordt er eindelijk een einde gemaakt aan Griffins and Gargoyles? Als je de nieuwste aflevering nog niet hebt gezien raden we je aan om nu te stoppen met lezen en snel verder te kijken want, er gaan weer hele spannende dingen gebeuren.

Riverdale seizoen 3 aflevering 11
Het is weer donderdag en dat betekent vandaag weer een gloednieuwe aflevering van Riverdale. De aflevering van vandaag wordt letterlijk bloedstollend en er duikt een nieuw persoon op… Spannend! Benieuwd naar de trailer? Die zie je hier. Maar er is al meer bekend… Scroll door onder de video voor alvast een voorproefje van de aflevering van volgende week. 

LEES OOK: De trailer van Riverdale aflevering 11 is uit en er duikt een nieuw persoon op

Watch on YouTube

Riverdale seizoen 3 aflevering 12
Omdat aflevering 11 in Amerika al iets eerder wordt uitgezonden is vandaag de nieuwe trailer voor de volgende aflevering al geplaatst. Wij waren natuurlijk razend nieuwsgierig en konden niet wachten tot vanavond… In de trailer is zijn Veronica en Reggie weer innig met elkaar gespot. We weten dat deze lovebirds in real life een relatie hebben, maar het lijkt erop dat Archie nu écht verleden tijd is in Riverdale en Reggie nu officieel de nieuwe lover van Veronica is.

Watch on YouTube

Beeld: Getty Images