News

Dit meisje laat Harry Styles op haar gezicht tatoeëren

Alle Harry Styles-fans weten dat Harry niet vies is van een tatoeage (of twee), kennelijk was hij zich er niet van bewust dat hij zijn fans daar ook mee beïnvloedde. Eén fan was zo’n grote fan, dat ze Harry Styles op haar wang (!) liet tatoeëren. Wij vragen ons af of ze er nog steeds zo blij mee is, want de gelijkenissen zijn ver te zoeken…

Harry Styles tattoo
“Kijk wat ik heb gedaan, mam”, plaatste Kelsy Karter bij haar haar foto op Instagram waarop te zien is dat ze het hoofd van een jongen op haar wang heeft getatoeëerd. De fan (en zangeres) liet in de post weten dat het Harry Styles moest voorstellen, alleen ziet niet iedereen gelijk dat het de oud One Direction-zanger moest voorstellen. Bekijk hieronder het resultaat en oordeel zelf.

View post on Instagram
 

Is de tattoo echt?
Wij vragen ons natuurlijk af, is deze reusachtige tatoeage real? Het internet is er nog niet over uit. Is Kelsy echt zo’n grote fan dat ze dat haar lievelingszanger op haar wang laat zetten of is dit een schreeuw om aandacht? Op haar Instagram Stories lijkt het wel alsof de naald echt in haar gezicht prikt, maar wij hebben toch nog onze twijfels.

Beeld: Getty Imagse

Must reads 👀