Health

Dit is waarom een detox goed voor je is

Tijdens de laatste maanden van het jaar ben je eigenlijk non-stop aan het eten. De pepernoten en chocoladeletters laat je echt niet liggen in de supermarkt en tijdens het kerstdiner let jij ook zeker niet op wat je allemaal naar binnen werkt. Na al dat eten is het tijd om even wat gezonder te leven, dus tijd voor een detox. Hieronder zetten we op een rij waarom een detox goed voor je is. 

Detox time!
Heb jij als goede voornemen om het nieuwe jaar gezonder te beginnen? Dan is een detox een heel goed idee.  Met een detox zorg je er namelijk voor dat alle gifstoffen uit je lichaam gaan en daardoor voel jij je helemaal fit en ben je minder snel moe. Tijdens de detox let je heel erg op je eetpatroon en lukt het dankzij de detox om opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Let wel op, want zo’n detox is best wel zwaar.

Detox tips
Denk je erover na om aan een detox te beginnen? Dan is het erg belangrijk om deze detox tips te gebruiken. Tijdens de detox heb je sneller kans op hoofdpijn of voel jij je sneller moe. Het is daarom heel erg belangrijk om tijdens de detox goed naar je lichaam te luisteren, voldoende calorieën binnen te krijgen, veel natuurlijke producten te eten en ook regelmatig rust te nemen. Ook is Detox van Flinndal een goed product om te gebruiken tijdens de detox, want de tabletten ondersteunen je lichaam tijdens het detox proces.

detox 2019

Detox stappenplan
♥ Het is detox time! Er zijn heel veel verschillende detox mogelijkheden, dus begin allereerst met goed inlezen. Bekijk welke detox goed bij jou past en lees er alles over voordat je echt begint met de detox.

♥ Het is ook belangrijk om extra te bewegen tijdens de detox. Beweeg twee keer per dag 20 tot 30 minuten matig intensief. Denk aan wat yoga-oefeningen  in je slaapkamer of maak een wandeling. Drie keer per week is het tijd voor een intensieve work-out. Ga een rondje hardlopen, duik de sportschool in of volg een bootcamp-lesje.

 ♥ Zorg voor vaste eettijden. De andere uren dat je niet eet ga je vasten, waardoor je lichaam de tijd heeft om al die afvalstoffen te verwijderen.

♥ Zeg tijdens de detox doei tegen suikers, bewerkt eten, plantaardige oliën en koffie. Tijdens de detox is het goed om natuurlijk en biologisch eten naar binnen te werken.  

♥ Waarschijnlijk wil je in het begin van de detox non-stop slapen, maar geef daar ook aan toe. Het is heel belangrijk tijdens de detox om genoeg te slapen, want tijdens je slaap krijgt je lichaam de tijd om giftige stoffen te verwijderen.

 ♥ Zorg ervoor dat je geen stress hebt tijdens de detox, want door stress duurt proces van je detox nog langer… En dat wil je niet, geloof ons!

♥ En als laatste: ga naar de sauna voor een natuurlijke detox. Neem je vriendinnen mee voor een sauna-dag om heerlijk te ontspannen en al die gifstoffen te verwijderen uit je lichaam.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook