Lifestyle

Horoscoop liefde: wat brengt 2019 jou?

Een nieuw jaar, betekent nieuwe kansen. Wat staat jou op het gebied van liefde te wachten in 2019? Lees snel Girlscene's horoscoop: liefde en kom erachter of jij dit jaar eindelijk die prins(es) op het witte paard ontmoet.

Horoscoop liefde: Ram
Ben jij een ram? Dan neem jij graag initiatief als het gaat om liefde en romantiek. Ben jij single en heb jij een crush? Dan wacht jij niet te lang af, maar laat jij hem of haar dat het liefst zo snel mogelijk weten. Maar pas wel op, af en toe is het niet gek om eerst even de kat uit de boom te kijken en te checken of hij of zij jou ook ziet zitten om een awkward situatie te voorkomen.
Heb jij een relatie? Dan ben je naast gepassioneerd ook super avontuurlijk in een relatie. Maar pas wel op: blijf overleggen met je lover. Wellicht is hij of zij iets minder avontuurlijk dan jij ;-).

Horoscoop liefde: Schorpioen
Oh la la! In 2019 hangt er voor De Schorpioen liefde in de lucht. Het duurt even voordat iemand bij jou het vertrouwen en respect heeft, maar als dat eenmaal is gelukt ga jij er helemaal voor. Heb jij een relatie? Dan ben jij eerlijk en trouw en verwacht jij dit ook van je partner. Pas wel op, want tussen vertrouwen en jaloezie zit wel een verschil. Laat dit niet de overhand nemen in jullie relatie en geef elkaar de ruimte.
Heb je geen relatie? No worries. Wanneer de temperaturen stijgen komt er iemand op je pad met wie jij gelijk een goede klik hebt. Of het ook echt relation material is nog even afwachten, maar dit merk je vanzelf wanneer het zomer wordt.

Horoscoop liefde: Tweelingen
De Tweelingen is een echte flirt, het is voor jou dan ook een hele zoektocht naar the one. Zoveel keus! Heb jij eindelijk je soulmate gevonden? Laat hem of haar dan niet meer los. Er staat jullie namelijk een mooi jaar voor de boeg. Maar vergeet niet om met elkaar te communiceren, want voor jou is een goed gesprek net zo belangrijk als intiem contact.
Ben je single? Dan is dat ook niet als Tweelingen, jij raakt namelijk snel uitgekeken op iemand. Een relatie blijft vaak oppervlakkig en dan is de lol voor jou eraf. Probeer daarom dit jaar je meer open te stellen voor een relatie, hoe spannend dit ook klinkt. En hey, wie weet vind jij in 2019 wel een blijvertje.

Horoscoop liefde: Kreeft
Een Kreeft is een gevoelig en emotioneel persoon. Jij bent een echt gevoelsmens, alhoewel jij ook gemakkelijk je gevoelens kunt verbergen voor mensen die niet dichtbij jou staan. Dit kan dan ook één van de redenen zijn waarom jij (nog) geen relatie hebt. Daarom is 2019 het jaar om die muur om je heen af te breken en dan komt die lover over een paar maanden vanzelf.
Heb je een relatie? Dan is die waarschijnlijk erg stabiel. Bijna een soort dagelijkse routine en dat is nou nét jullie valkuil. 2019 is dan ook het jaar om nieuwe dingen te proberen samen met je liefde. Gaan jullie altijd een drankje doen in dezelfde kroeg? Kies dan eens voor een ander café. Hebben jullie altijd seks in de avond? Verras hem dan eens in de ochtend ;-).

Lees ook: Liefde horosocop: Dit zijn dé beste koppels gebaseerd op het sterrenbeeld

horoscoop liefde 2019 horoscoop liefde horoscoop liefde

Horoscoop liefde: Leeuw
Een Leeuw houdt van passie in een relatie. In een relatie vind jij onafhankelijkheid belangrijk en neem jij graag initiatief. Jij ziet jezelf als de leider en bent dan ook meestal degene die 'bepaalt' (en niet betaalt ;-)). Pas wel op dat je hier niet in doorslaat, want een relatie bestaat uit geven en nemen. In 2019 begin jij het jaar gelijk goed, want flirten daar ben jij goed in. Deze zomer wordt een goed jaar als het gaat om de liefde, maar loop niet gelijk te hard van stapel. Take it easy en wie weet vier jij 2020 met een nieuwe lover aan je zij.

Horoscoop liefde: Weegschaal
Single en Weegschaal? Opgelet! In 2019 gaat er iets spannends gebeuren. Als vrijgezel kom jij dit jaar een hottie tegen en wellicht blijft hij langer in je leven dan vorige scharrels. Wellicht ben je hem al eens eerder tegen gekomen, maar heb jij hem nog nooit op die manier bekeken. Dankzij jouw fijne persoonlijkheid pas jij makkelijk bij anderen, alleen zie jij het soms zelf niet. Ga daarom gewoon in op die koppel-actie van die vriendin, grote kans dat de vonken er vanaf spatten tijdens jullie eerste date.
Voor een Weegschaal is een partner erg belangrijk, het is daarom ook dit jaar erg belangrijk om genoeg aandacht te besteden aan jullie relatie. Voorkom 'de sleur' en houd jullie relatie spannend door hem te verrassen met een leuke date of koop eens een spannend lingeriesetje.

Lees ook: Deze 7 verschillende typen borsten bestaan er

Horoscoop liefde: Stier
In tegenstelling tot een Ram ben jij juist afwachtend op liefdesgebied, daarom is dit ook de perfecte match voor jou. Jij wordt namelijk niet zo snel verliefd, je bent kieskeurig. Als je een relatie hebt is de kans groot dat je lover uit je eigen sociale kring komt. Een Stier laat liefde graag blijken door het geven van cadeautjes, maar loop niet te hard van stapel door hem of haar te overladen met cadeaus. Je moet je lover wel de kans geven om iets terug te geven natuurlijk ;-). Ben je single? Kijk dan ook zeker eens goed rond. Grote kans dat je je lover misschien al kent!

Horoscoop liefde: Maagd
Ben jij een Maagd dan ben jij een echte perfectionist. Daarnaast ben jij extreem kieskeurig, wat op het gebied van de liefde nog weleens lastig is. Als single ben jij al jaren op zoek naar de ware en twijfel jij of jouw droomman/vrouw wel bestaat. Heb geduld Maagd, want als de bladeren van de bomen vallen in 2019 is het zover.
Heb jij een (prille) relatie? Probeer hem/haar dan niet te veranderen. Vind jij de nieuwe schoenen van je lover niet zo mooi? Of stoor jij je aan een bepaalde eigenschap? Onthoud dan: niemand is perfect en dat is oké. 

horoscoop liefde 2019 horoscoop liefde horoscoop liefde
 

Horoscoop liefde: Vissen
Vissen, jij bent een echte romanticus! Jij bent niet van de scharrels, maar van de lange relaties. In een relatie ben jij degene die de kaarsjes aandoet en lieve briefjes achterlaat. Dit betekent niet dat je partner ook romantisch is aangelegd. Wees daarom niet teleurgesteld wanneer je partner geen cadeautje voor je heeft gekocht op Valentijnsdag. Zolang hij/zij jullie anniversary maar niet vergeet.
Heb je geen relatie? Dan heb jij geluk, want aan aandacht kom jij in 2019 geen tekort. Probeer te genieten van de vrijheid, want voor je het weet staat mr./mrs. right voor de deur.

Lees ook: Jaarhoroscoop: Wat brengt 2019 jou?

Horoscoop liefde: Waterman
Focus je niet op die zoektocht naar die prins(es) op het witte paard. Hoewel je je het nu nog niet kan voorstellen, loopt er ook voor jou een prins(es) rond op deze aardbol. Jullie moeten elkaar alleen nog even tegen het lijf lopen ;-). Focus je daarom niet op die zoektocht, dan komt hij/zij vanzelf.
Heb je een relatie? Dan kunnen er in 2019 wat spanningen ontstaan ronde het voorjaar. Merk je dat jullie relatie de laatste tijd niet zo lekker loopt? Ga dan de confrontatie aan en praat hierover met je lover. Wacht niet te lang, want dan kan het weleens helemaal verkeerd aflopen...

Horoscoop liefde: Steenbok
Als single Steenbok ben jij niet snel onder de indruk. Iemand moet wel echt zijn of haar best doen om jouw interesse te wekken. Als je eenmaal een klik met iemand hebt, dan ga jij er helemaal voor. Pas wel op voordat je op die roze wolk stapt... Wees niet naïef en check of iemand geen verkeerde bedoelingen heeft, want voor jou geen gebroken hart in 2019.
Een steenbok stelt altijd doelen. Grote kans dat jij je nog steeds focust op je goede voornemens, terwijl anderen allang zijn gestopt. Pas wel op dat je hierin niet in doorslaat en hierdoor je relatie te weinig aandacht geeft en probeer een goede balans te vinden.

Horoscoop liefde: Boogschutter
Mensen die geboren zijn tussen november en december hebben een goed gevoel voor humor en zijn super sociaal. Jij komt daarom in 2019 ook geen aandacht te kort. Pas wel op dat je als single mensen niet aan het lijntje houdt en wees altijd eerlijk over gevoelens voor iemand.
Jij hebt de liefde van je leven gevonden, maar maakt nog altijd gezellig een praatje met iedereen. In een relatie kan dit soms leiden tot jaloezie bij de tegenpartij, omdat het soms lijkt op flirten. Tip voor 2019: een praatje is oké, maar blijf niet té lang plakken.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook