Celebs

Ariana Grande heeft een nieuwe tattoo en hij is wel heel bijzonder

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ariana Grande zet een wel hele bijzondere tattoo, Kim Kardashian bevestigt de komst van hun vierde kindje en Selena Gomez is terug op the gram na een hele lange social media break.

Dit is wanneer Justin en Hailey Bieber gaan trouwen
Justin Bieber en zijn Hailey zijn in september 2018 al voor de wet getrouwd, maar ze willen nog wel een grote ceremonie houden voor hun vrienden en familie. Enne, er wordt gezegd dat dit in februari gaat gebeuren. De uitnodigingen zouden al de deur uit zijn, alleen is het nog één groot geheim waar de big wedding van Justin en Hailey wordt gehouden. Wij willen ook wel een uitnodiging hoor Biebs!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Ariana Grande heeft een Pokémon tattoo
Yes, je leest het goed: Ariana Grande heeft een nieuwe tatoeage en dit keer van een Pokémon. Op haar Instagram Stories liet de zangeres haar nieuwe tattoo zien. Ze ging voor de Pokémon Eevee, want daar is ze helemaal fan van. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ❣️💖💘💖❣️ (@ariianasbaes) op

Kim Kardashian bevestigt de komst van vierde kind
Kim Kardashian en Kanye West krijgen een vierde kindje. De famous Kardashian heeft dit, na héél veel geruchten, eindelijk bekend gemaakt. Ook het vierde kind van Kimye wordt een jongetje en waarschijnlijk komt de little boy in mei ter wereld via een draagmoeder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Selena Gomez is weer terug op Instagram na een lange social media break
In september gaf Selena aan dat ze even een break nam van social media en nu drie maanden later deelt ze weer foto's op haar Instagram. Onder de foto's geeft de actrice/zangeres een update over haar mentale toestand, waarvoor ze in het najaar in kliniek zat. Ze zou namelijk psychische problemen hebben door de auto-immuunziekte lupus. Het lijkt de goede kant op te gaan met de girl, want ze schrijft onder de foto's: "Geloof me, het is niet makkelijk, maar ik ben trots op de persoon die ik word en ik kijk uit naar het jaar dat eraan komt. Ik hou van jullie allemaal."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Bron: Cosmopolitan.com, RTL Boulevard | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook