News

YAS: Vanaf morgen begint Riverdale weer op Netflix

Je hebt er als Riverdale-fan lang op moeten wachten, maar vanaf morgen gaat Riverdale seizoen drie weer verder op Netflix. YAS! Een maand lang moesten we het zonder Riverdale doen, maar vanaf morgen gaat het bizarre leven van Archie, Betty, Jughead en Veronica weer verder. Benieuwd wat je te wachten staat? Er is een extra lange trailer gemaakt en die check je hieronder. 

Spoiler alert! Ben je nog niet zo ver met Riverdale seizoen drie of moet je zelfs nog beginnen aan de serie? Lees dan niet verder, want dan verklappen we alle spannende details van de serie… 

Nieuwe trailer Riverdale
Het derde seizoen van Riverdale is nog duisterder dan de vorige seizoenen en ook in de komende afleveringen wordt het weer lekker dark. Dus, get ready! We zien in de nieuwe trailer dat Archie met een mes in zijn handen voor Hiram Lodge staat en zelfs een pistool tegen Hiram’s hoofd houdt terwijl hij slaapt, Betty een bezoekje brengt aan haar vader in de gevangenis, Reggie wordt aangevallen door de volgers van de creepy Gargoyle King, Jughead ook een pistool op zich gericht krijgt en Veronica en Reggie samen een momentje hebben… Oh boy, het vervolg van seizoen drie gaat nog veel spannender worden. 

Watch on YouTube

Vanaf morgen staat aflevering negen van Riverdale seizoen drie op Netflix. We can’t wait!

Beeld: Riverdale