News

Goed nieuws: er komen extra afleveringen van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 4

Afgelopen zondag was helaas de allerlaatste aflevering van EOTBDD seizoen vier te zien op MTV… Maar er is goed nieuws voor de echte fans die niet zonder de show kunnen. Er komen namelijk extra afleveringen van EOTBDD seizoen vier. Check hier alle details over de extra uitzendingen van de show. 

Kan je geen genoeg krijgen van Ex On The Beach: Double Dutch? Gisteren lieten we al weten dat alle vier de seizoenen binnenkort op Videoland staan, maar we hebben nog meer goed nieuws voor je. Dacht je dat afgelopen zondag de laatste aflevering was van EOTBDD? Geen paniek, want MTV komt met extra online afleveringen van de show. In deze afleveringen zien we hoe het met de boys en girls gaat na hun EOTB-avontuur. Spannend!

Extra afleveringen EOTBDD
Wil je weten hoe het nou zit met Mezdi en Yasmine, waarom Viktor koos voor het broertje van Brody en hoe het met Stacy en Robin ging toen ze eenmaal thuis waren. De drama continues vanaf vandaag in tien online specials op MTV. Enne, daarna kan je lekker alle seizoenen bingen via Videoland. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV EOTBDD

 

Must reads 👀