Series & Films

Moeder Enzo en Milan Knol gaat ook vloggen

Jawel, jullie lezen het goed: de 52-jarige moeder van Enzo en Milan Knol gaat ook vloggen. YAS!! Moeder Irma Knol kan natuurlijk niet achterblijven op 's Nederlands populairste vlogger en zoon Enzo Knol. Ze is zeker geen onbekende voor de vaste kijkers; zo komt regelmatig voorbij in de vlogs van haar zoons en nu is het haar beurt om te shinen. Iets wat in de genen zit kunnen we wel stellen. De video's staan in het teken van...

 

... haar vaak chaotische leven als moeder van de twee bekende zoons, haar liefde voor motorrijden, fitness, en eigenlijk alles waar Irma blij van wordt. Vandaar ook de passende naam: 'De week van Irma Knol'. Aan de redactie van Libelle omschrijft Irma de video's als: "Een mooie zonsondergang, een recept dat goed is gelukt, een motorritje, voeding en fitness, allemaal dingen waar ik blij van word. Ik wil de kijkers graag wat positiviteit meegeven."

De video's van Knol zijn vanaf 10 januari wekelijks vanaf 19.00 uur te zien via de app LIBELLE TV of gewoon via www.libelletv.nl. Zowel zij als wij hebben er enorm veel zin in! Ook vind je op 10 januari in de nieuwe Libelle een interview met Irma Knol waarin ze ook over haar carrièreswitch als vlogger verteld. 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook