Series & Films

Sex Education, de nieuwe pikante Netflix Originals serie

Netflix tilt de woorden 'sex sells' tot een geheel nieuw niveau met de pikante nieuwe serie: Sex Education. Een Britse komedie over de nog onervaren en verlegen tiener, Otis, met een hippe seksuologe als moeder. Niemand meer dan Gillian Anderson, bekend van de sciencefictionserie The X-Files, vervult deze rol. Even wennen voor de SciFi fans onder ons, Scully ondervraagt nu stelletjes over hun scrotum en seksleven. Say what?! Wij hebben de trailer vol met hilarische en gênante scenes. Zet je maar schrap voor heel wat gelach, plaatsvervangende schaamte en glijmiddel!

De tiener Otis, gespeeld door Asa Butterfield (Enders Game), heeft een moeder die expert is op het gebied van seks. Een beroep waar je het misschien liever niet over hebt als tiener met je vrienden. Toch besluit Otis op aandringen van zijn beste vriend Jackson diezelfde rol te vervullen door op zijn middelbare school Moordale High een sekstherapie-kliniek op te richten. Hier geeft hij hulpeloze medestudenten advies over seks. Denk aan iemand die verslaafd is aan aftrekken of juist iemand die een bijzonder aparte penis heeft. 

Vanaf 11 januari staat het volledige eerste seizoen van Sex Education op Netflix! De trailer van Sex Education die onmiddels al ruim 1.8 hits heeft, is hieronder te zien:

Nou, wat vinden jullie van Sex Education? Volgens mij gaat er vanaf 11 januari niemand meer naar buiten en is het bingen geblazen ;-) 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook