Test: The POREfessional

Beauty door Redactie

Cosmeticamerk Benefit heeft weer een nieuw product aan het assortiment toegevoegd, namelijk: The POREfessional. Dit is een speciale crème om poriën te verkleinen. Het is olievrij, heeft een transparante dekking dat geschikt is voor elk huidtype, werkt daarnaast ook als dagcrème en kan onder of over make-up gebruikt worden. Kortom: erg handig!

Deze hebben wij natuurlijk voor jullie getest of hij wel de wensen nalaat wat hij belooft. Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder voor het testresultaat….

Onze stagiaire Gabriella testte voor jullie The POREfessional (€ 32) uit. "Ik heb de crème op de poriën bij m'n neusvleugels gebruikt. De crème zorgt ervoor dat mijn huid heel glad en zacht aanvoelt, maar ook een frisse teint nalaat. Echter werkt de crème alleen op fijne poriën en niet op de grovere poriën. Het smeert heel fijn en is zacht/dun van textuur. Het ruikt heel zacht, echt typisch een crèmegeur (niet te overheersend). Qua prijsverhouding vind ik het wel erg duur, ik denk dat je alleen al met foundation ook het gewenste effect krijgt." Een foto van het eindresultaat hebben we hier niet bij geplaatst, aangezien de poriën slecht te zien waren op de foto.

Vanaf september 2010 verkrijgbaar kun je de balsem van Benefit bij Sephora kopen en natuurlijk op de webshop van Benefit Cosmetics zelf (zij leveren namelijk ook aan Nederland). Helaas zijn de producten bestwel prijzig, maar je krijgt er zeker wat voor terug!

door Danique