Celebs

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn (stiekem) getrouwd

Terwijl iedereen druk bezig was met de voorbereidingen van het kerstdiner, het optuigen van de kerstboom en het shoppen van de laatste kerstcadeaus hadden Miley Cyrus en Liam Hemsworth hele andere dingen aan hun hoofd. Zij waren namelijk druk met andere dingen bezig. Zij gaven elkaar namelijk vlak voor Kerstmis elkaar het 'ja-woord'.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd
Celebs doen het steeds vaker: in het geheim trouwen. En hey, wij snappen best waarom... Zo stapten ook Miley Cyrus en haar lover Liam Hemsworth in het huwelijksbootje vlak voor kerst. Volgens een Instagram-post van Miley zijn ze getrouwd op 23 december. Ze plaatste een foto van de twee samen in trouwkleding met de tekst '12.23.18'. Awh, cute! Bekijk hieronder de beelden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12.23.18

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

De dag na de bruiloft lekte er al een foto waarop de zangeres en acteur een bruidstaart aansnijden. Achter het koppel hangen slingers en ballonnen en is 'Mr.' en 'Mrs.' te lezen. Miley Cyrus bevestigde later via haar Twitter-account het grote nieuws, door een hilarisch filmpje te uploaden waarop ze danst in haar trouwjurk. Bekijk het filmpje hieronder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook