Celebs

Deze celeb moet 19 miljoen(!) euro boete betalen en dit is de reden

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim K showt haar nieuwe lichaam in een mini-bikini, Channing Tatum verliest zijn hond, Shakira zit in de problemen en we zien een throwback van de Roelvinkjes.

Kim Kardashian poseert in mini bikini
Kim was nooit bang om haar lichaam te showen op elk moment dat ze de kans kreeg, dus na een heel jaar hard sporten ook zeker niet. Dit deed ze dus zonder schaamte, in haar walk-in-closet met al haar designer handtassen op de achtergrond. We weten dat je veel geld hebt Kim, bedankt. De moeder van drie kids draagt een knalroze bikini en toont haar lichaam en post bij de foto: 'I need a spray tan'. Sinds de foto van haar achterwerk met wat cellulitis is Kim de sportschool ingedoken om een jaar keihard te werken aan het perfecte lichaam. Hoewel veel fans het juist wel waarderen dat ze een stukje imperfectie zien bij de Kardashian, was Kim zelf helemaal van slag van sommige negatieve reacties. 

Augustus dit jaar maakte ze bekend dat ze tien kilo is verloren, dankzij haar strenge workout schema. "I work out about an hour-and-a-half every single day, heavy weights. I don’t do a lot of cardio". Ze is erg trots op het resultaat, omdat ze eigenlijk altijd 63 kilo woog en nu dus voor het eerst in lange tijd weer 53 kilo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Channing Tatum post een verdrietige foto
Channing en Jenna Dewan zijn dan helaas na acht jaar huwelijk uit elkaar, ze hebben samen een dochter en ook twee honden. Tot hun grote verdriet is hun hond Lulu overleden aan kanker. So sad... Ze delen dit verdrietige nieuws met een foto op Instagram en uiten hun gevoelens over het verlies. Ze hebben nog een hond, Meeka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Shakira zit zwaar in de problemen
Uh oh... Justitie in Barcelona beschuldigt zangeres Shakira ervan dat ze belasting heeft ontdoken via belastingparadijzen. Het Openbaar Ministerie heeft zes aanklachten ingediend tegen de 'Waka Waka'-zangeres. Het gaat om het ontduiken van belasting ter waarde van bijna vijftien miljoen euro. Oeps... Dat ging vast niet per ongeluk.

Ook haar advocaat wordt op het matje geroepen, die haar zou hebben geholpen met het verbergen van haar vermogen in 2012 tot 2014. De zangeres wordt nu gevraagd om een borgsom van negentien miljoen euro te storten om zeker te weten dat ze het niet op een rennen zet. Sinds 2015 woont Shakira in Spanje met haar man Gerard Piqué en hun twee kinderen.

zangeres shakira fraude
Hilarisch: Dave en Donny Roelvink throwback
Een foto uit de oude doos van de gebroeders Roelvink willen jullie natuurlijk ook zien. De tijd voordat de twee grappenmakers hun brede torso, sixpack en tattoos hadden. HAHA. Donny deelde de foto van vroeger, waarop ze allebei in blote bast een beetje ongemakkelijk poseren. Je herkent ze gelijk, maar dan met jonge koppies en ander haar. Onder de foto zegt hij:  "Kleine throwback thursday toen ik nog niet trainde en Dave wel. En tjah, dat verschil is ook wel te zien". Inmiddels is Donny ook van de partij en heeft hij ondertussen ook een flinke sixpack gekweekt, dat blijk uit zijn documentaire die hij dit weekend lanceerde. Bekijk de docu hier

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donny Roelvink. ⁶𓅓 (@donnyroelvink) on

Bron: Mirror.co.uk, Cosmopolitan.com, Grazia.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook