News

Binnenkort reis je voor maar €35 met de trein naar Disneyland

We lieten jullie een tijdje geleden al weten dat je binnenkort binnen drie uur aan de magische poort van Disneyland kunt staan en in 2019 is het dan eindelijk zover. Naast dat je er supersnel in Disneyland bent is het waarschijnlijk ook nog eens een stuk goedkoper dan voorheen. Dus met wie ga jij binnenkort een dagje Disneyland plannen?

Met de Talys naar Disneyland Paris
Joehoe! Vanaf 31 maart 2019 rijden er twee Thalys-treinen per dag van Amsterdam naar Marne la Vallée-Chessy. Yes, dat hét station naar de magische wereld van Disneyland. Vanaf dit voorjaar reis je rechtstreeks vanaf Schiphol, Rotterdam Centraal, en Antwerpen Centraal naar het pretpark. Vanaf Rotterdam ben je zo’n twee uur en 55 minuten kwijt, vanaf Amsterdam ongeveer drie uur en 40 minuten.

Goedkope tickets
Best news ever. Je bent niet alleen snel bij het park, maar tickets worden ook nog eens gekocht voor een spotprijs. Er worden nu al tickets verkocht voor komende zomer en je scoort al een ticket (enkele reis) voor €35. Dat is een stuk goedkoper dan met de auto (lees: benzine en €30 parkeerkosten). Go, go, go, dat Disney-uitje plannen dus!
 

Beeld: Unsplash