Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Laura

Hi lieve meiden van Girlscene, ik ben Laura en ik versterk de komende vijf maanden het team van Girlscene als redactiestagiaire. Momenteel studeer ik Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Toen ik hoorde dat Girlscene op zoek was naar een redactiestagiaire wist ik meteen dat ik deze kans moest pakken. Zelf ben ik dol op beauty, fashion en lifestyle en kan uren verdwalen in artikelen en video’s. Hoe leuk is het dat ik nu zelf content mag maken over deze onderwerpen. Ik stel mezelf daarom even aan jullie voor.

Mijn naam is dus Laura, ik ben 22 jaar en ben opgegroeid in een heel klein dorpje genaamd Neck. Dit minuscule dorpje ligt maar twintig minuten met de auto van het centrum van Amsterdam. Sinds drie jaar woon ik op mezelf in Purmerend. Ondanks dat ik al bijna zes jaar in Amsterdam studeer en drie jaar in een stad woon, ben ik van binnen nog echt een dorpsmeisje. Het leven in een dorp vind ik fantastisch. Iedereen kent elkaar – altijd gezellig en te gekke dorpsfeesten – en het kan een oase van rust zijn. Geen trambellen en toeterende auto’s. Als ik weer van plan ben om te verhuizen en dit te combineren valt met mijn toekomstige baan, zoek ik zeker weten de rust weer op.

stagiaire Laura
Op dit moment studeer ik af als mediaprofessional. Ik heb mij gespecialiseerd als tekstschrijver en wil hier na mijn studie ook mijn beroep van maken. Schrijven voor meiden vind ik het allerleukst en daarom hoop ik na mijn studie nog veel meer leuke artikelen voor jullie te maken.

Laura in een notendop:

  • Ik ben 200% kattenmens
  • Ik heb zo ongeveer alle kleuren van de regenboog in mijn haar gehad (soms ook per ongeluk…) 
  • Ik wilde vroeger altijd modeontwerpster worden
  • Ik lust geen snoep en frisdrank, maar heb een zware koekjes- en chocoladeverslaving
  • Ik ben echt een zomermens: hoe heter, hoe beter
  • … maar vind winterkleding de leukste kleding
  • Je maakt mij gelukkig met jaren '80, '90 en '00-hitjes

Hopelijk hebben jullie een beetje een beeld van mij gekregen. Ik kijk uit naar de komende vijf maanden en heb zin om mijn steentje bij te dragen aan het Girlscene-team.

Liefs,
Laura

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook