Win jij de Pink Ribbon Award 2010?

Beauty door Redactie

Ook dit jaar wordt opnieuw de Estée Lauder Pink Ribbon Award georganiseerd. Dit is een prijs die gewonnen kan worden door beroeps- en amateurfotografen en studenten die foto's inzenden rondom het onderwerp borstkanker. Dat kun jij dus ook zijn!

De fotografen worden gevraagd om de vrouwelijkheid tijdens en na de borstkanker te verbeelden met het thema 'Pink Energy' als uitgangspunt. Verder mogen de creatievelingen op geheel eigen wijze invulling geven aan het onderwerp borstkanker.

pink ribbon

De jury zal uit de inzendingen zo'n 50 foto's selecteren waarvan er drie worden uitgekozen. De winnaar zal de prijs tijdens het Pink Ribbon Gala 2010 in ontvangst mogen nemen. Het Pink Ribbon Award Gala zal dit jaar plaatsvinden in de eerste week  van oktober. Na dit gala zal er ook een foto-expositie geopend worden waar de 50 geselecteerde foto's te zien zijn.

-

Stralende Sylvie van der Vaart was een bijzondere gast op het Pink Ribbon Gala 2009. Ook bij Sylvie van der Vaart werd in mei 2009 borstkanker ontdekt.

Je kunt de foto's inzenden tot 24 augustus, waarna de jury deze gaat beoordelen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van De Estée Lauder Pink Ribbon Award; www.pinkribbonaward.nl. Ga jij mee doen?

Foto: Grazia.nl

door Anne van Laarhoven