Lifestyle

Jaarhoroscoop: Wat brengt 2019 jou?

1

Joehoe, het jaar is weer voorbij gevlogen en wat hebben we genoten. De grote vraag is: Wat brengt 2019 ons? Op het gebied van gezondheid, school, werk, liefde en vriendschap staan er spannende dingen op je te wachten. Ben jij benieuwd wat er in 2019 gaat gebeuren? Lees het in Girlscene's jaarhoroscoop. 

Ram
Gezondheid: Op het gebied van gezondheid ga je een goed jaar tegemoet. 2019 staat voor jou in het teken van leren en dat maakt dit jaar een succes. 
School & werk: Op dit gebied ga je net zo lekker door als afgelopen jaar. Door jouw doorzettingsvermogen weet je door te pakken wanneer nodig en dat werkt in je voordeel dit jaar. Ga zo door, lady
Liefde & vriendschap: 2019 wordt het jaar van de liefde voor jou. Iemand vindt jou wel interessant en daar ga je zeker iets van merken. Dat is leuk om te horen, toch?

Schorpioen
Gezondheid: Jij gaat er voor in 2019. Afgelopen jaar had je wat tegenslagen, maar dat gaat zeker veranderen in het nieuwe jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen en dat pakt goed uit voor jou. 
School & werk: Het wordt een spannend jaar voor jou. Jij weet als geen ander dat je soms risico's moet nemen om iets te bereiken. You go girl!
Liefde & vriendschap: Jij vindt het belangrijk om mensen om je heen te hebben. Af en toe heb je gewoon mensen nodig om je hart te luchten. Dat geeft jou energie en daar hoef je je absoluut niet voor te schamen. 

Tweelingen
Gezondheid: Je weet van jezelf dat je het belangrijk vindt om healthy te leven en dit vol te houden. Hartstikke goed van je, maar soms mag je dit best loslaten. Probeer meer te genieten. 
School & werk: Dit jaar wordt niet altijd even makkelijk. Afgelopen jaar ben je overal doorheen gefietst, maar besef dat je er dit jaar meer voor moet strijden. Geen zorgen meid, want uiteindelijk komt alles goed. 
Liefde & vriendschap: Omdat je altijd voor iedereen klaarstaat, ben je een gewaardeerd persoon. Vergeet niet om eens voor jezelf te kiezen. Je zult merken dat het niet eens zo verkeerd is. 

Kreeft
Gezondheid: Jij zit lekker in je vel en dat straal je uit. Na wat ups en downs, weet jij je dit jaar helemaal te herpakken. Jij mag trots zijn op jezelf. 
School & werk: Op dit gebied ben jij gemotiveerder dan ooit. Jij weet als geen ander dat soms je motivatie ver te zoeken was, maar je hebt het roer totaal omgegooid. Netjes gedaan en vergeet dit niet vol te houden. 
Liefde & vriendschap: Het zit niet altijd mee in het leven en dat merk je vanzelf. Je krijgt die ene crush maar niet uit je hoofd en daarmee zit je soms in de knoop. Probeer dit uit je hoofd te zetten. Er zwemmen genoeg vissen in de zee. Waar of niet?

Leeuw
Gezondheid: Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost dit jaar en dat kan je absoluut gebruiken. Trek je niets aan wat anderen van je denken, maar volg je hart. That's the spirit!
School & werk: Probeer je perfectionisme los te laten. Je hoeft geen tienen te halen, maar weet dat een zeven ook ruim voldoende is. Let it go en heb ook eens vertrouwen in anderen. 
Liefde & vriendschap: Bepaalde personen willen jou terug, maar bedenk goed of je dit wil. Maak geen overhaaste beslissing, want daar krijg je spijt van. 

Weegschaal
Gezondheid: Je krijgt steeds meer waardering voor jezelf dit jaar en dat is goed. Waar je soms gebrek aan zelfvertrouwen had, weet je hier komend jaar een goede balans in te vinden. 
School & werk: Soms heb je twijfels over dingen en dan weet je niet wat je ermee moet doen. De tip voor jou is: go for it! Zet het door. Misschien moet je even door de zure appel heen bijten, maar dit verdien je later dik en dubbel terug. 
Liefde & vriendschap: De mensen om je heen houden van je en jouw waardering voor hen mag je dit jaar wat meer uiten. Het is echt niet raar om tegen je familie te zeggen dat je van ze houdt. Geloof ons, dat maakt jullie band nóg beter.

horoscoop 2019

Stier
Gezondheid: Het leven bestaat uit keuzes en iedereen weet dat dit niet jouw sterkste kant is. Come on girl, het is niet erg om af en toe fouten te maken. Neem een keer dat risico. 
School & werk: Probeer wat meer van het leven te genieten. Je hebt hard gewerkt en bent serieus bezig geweest, maar vergeet niet dat je ook tijd vrij moet maken voor ontspanning. Doe eens gek en trek die stoute schoenen aan. 
Liefde & vriendschap: Jij vindt het belangrijk om mensen om je heen te hebben en droomt van een grote vriendengroep. Je hebt geluk, want in het nieuwe jaar komen er een hoop nieuwe mensen op je pad. Geniet ervan, want je verdient het.

Maagd
Gezondheid: Probeer wat meer bij je levensstijl stil te staan. Het is niet altijd lang leve de lol, dus neem eens een stapje terug. Je gaat merken dat het je goed doet. 
School & werk: Tot nu toe heb je altijd geluk gehad. Houd in je achterhoofd dat dit snel kan veranderen. Be prepared
Liefde & vriendschap: Jouw goede voornemen is om liefdevoller te zijn naar de mensen om wie je geeft. We verklappen vast dat dit goed uitpakt. Ga zo door, want het doet je goed. 

Vissen
Gezondheid: Laat je niet meeslepen in de ellende van een ander. Het zijn niet jouw problemen, dus houd daar zoveel mogelijk afstand van. Het geeft je meer rust en dat is niet verkeerd. 
School & werk: Afgelopen jaar zat je even in een dipje, maar je dit jaar wil je ervoor gaan. Dat je daar soms dingen voor moet laten, weet je dondersgoed. Dit jaar ga jij als een speer. Respect hiervoor. 
Liefde & vriendschap: Oehlala, daar hangt liefde in de lucht. Stiekem wil je er niet aan toegeven, maar je weet heel goed wat dit betekent. Laat het gaan en geniet ervan. Dat zal je goed doen. 

Waterman
Gezondheid: Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Daar weet jij alles, maar gelukkig wordt dit jaar positiever voor jou. Laat de moed niet in je schoenen zakken. 
School & werk: Je bent goed in wat je doet, dus je mag best meer van jezelf laten horen. Een beetje meer zelfvertrouwen mag wel. Lees dit boek om je zelfvertrouwen een boost te geven.  
Liefde & vriendschap: Je bent wat meer gesloten geweest het afgelopen jaar, maar dat verandert. Doordat je lekker in je vel zit, durf je jezelf meer bloot te geven en dat laat je stralen. 

Steenbok
Gezondheid: Probeer de chaotische jij dit jaar eindelijk eens los te laten. Jij bent met van alles tegelijk bezig en dat werpt niet zijn vruchten af. Luister eens en doe een stapje terug. 
School & werk: Het voorjaar gaat jouw tijd worden. Je leert de juiste mensen kennen waar je stiekem altijd al op hoopte. Je krijgt wat je verdient.
Liefde & vriendschap: 2019 jaar wordt het jaar van de liefde voor jou. Liefde van je vrienden, vriendinnen en familie. Omarm ze, want als het tegenzit heb je ze nodig. 

Boogschutter
Gezondheid: Dit jaar ga jij de juiste balans vinden in de voor jou perfecte levensstijl. Zodra het voorjaar wordt, leef je op voel je je echt een happy person. 
School en werk: Genieten van het leven is belangrijk en dat doe jij volop. Vergeet niet dat er ook dingen zijn waar je echt even serieus aan moet werken. Probeer hier ook eens aandacht aan te schenken. 
Liefde & vriendschap: Wees niet bang om hulp te vragen aan een ander. Je hebt niet voor niets je vriendinnen die om je geven. Durf bij ze aan te kloppen, ook als het even tegenzit. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 maand geleden Jeanine Hennis-Plasschaert

    seizoengroeten aan al mijn vrienden, ik ben Jeanine Hennis-Plasschaert, ik kom uit de regio Utrecht, ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terug heb gekregen, ik wil de mensen in de wereld vertellen dat er een echte spell caster online en is krachtig en oprecht, zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft, te herenigen. heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt met een duurzame oplossing

    via e-mail: doctorosagiede75@gmail.com

    WhatsApp: +2349014523836

    Viber: +2349014523836

  1. 1