Avril Lavigne - Forbidden Rose

Beauty door Redactie

De nieuwste geur van Avril Lavigne heet 'Forbidden Rose'. Het is alweer het tweede parfum van de zangeres, tekstschrijfster en actrice Avril.

Avril’s eerste geur, Black Star, ging vooral over ambitie en zelfvertrouwen, maar Forbidden Rose daagt jonge vrouwen juist uit om brutaal hun grenzen te verkennen! “Ik wilde een geur creëren die het unieke karakter van mijn eerste geur een nieuwe, emotionele diepte geeft, die er iets mysterieus en magisch aan toevoegt,” aldus Avril.

-

Maar... wat ruiken we in dit nieuwe luchtje? Forbidden Rose is vooral een mix van fruitige, bloemige en houtachtige noten. Een aantal ingredienten: rode appel, wijnperzik, witte lotus, vanille en praline (mmm!).

De flacon van Forbidden Rose is zeker niet standaard, in een kleurencombinatie van paars met zwart, met zilveren glinsteringen. De flacon is van geslepen glas en de hals van het flesje is gedecoreerd met zilver “prikkeldraad”, de glossy dop is een zwarte roos. Het “prikkeldraad” is daarnaast ook meteen 'n accessoire: namelijk een ring!

De prijzen:

Eau de Parfum 15ml € 17.00

Eau de Parfum 30ml € 25.00

Eau de Parfum 50ml € 35.00

Shower Gel 200ml € 12.50

Body Lotion 200ml € 13.50

Deodorant Spray 150ml € 12.50

Spreekt deze geur jou aan?