News

Dit is waarom influencers gisteren deze heftige foto’s op Instagram deelden

Het is je vast niet ontgaan. Gister plaatsten onder adnere Beautygloss, Marije en nog 42 andere influencers nogal bijzondere foto’s op hun Instagram-account. Het waren geen normale foto’s die we van ze gewend zijn, maar ze zagen er allemaal ‘ziek’ uit. In de caption deden de influencers allemaal alsof er niks geks te zien was en niemand begreep er iets van… Je raadt het al, de foto’s hadden een speciale reden en hier lees je hoe het zit.

Heftige foto’s op Instagram
Je hebt het gisteren vast voorbij zien komen op Instagram. Foto’s van Instagrammers met rood doorlopen ogen, grauwe gezichten en bloederige vlekken op gezicht en hals. Brrr! What happened? In de caption wordt er geen aandacht bestaat aan de ‘verwondingen’ en deden de influencers alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Fans werden ongerust en begrepen er niks van… Instagram was in rep en roer. Massaal werd er gespeculeerd, wat is de reden van de foto’s door deze 44 influencers?

Levensbedreigende ziektes
Vandaag maakte hulporganisatie Artsen zonder Grenzen bekend dat de foto’s gepost zijn om aandacht te vragen voor levensbedreigende ziektes zoals ebola. De influencers willen ernstige ziektes een gezicht geven en vragen via social media hun volgers om geld te doneren dat gebruikt wordt medische hulp aan slachtoffers wereldwijd. Wat een goed initiatief! 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀