Beauty

Tattoos: tips en mijn ervaring

435

Tattoos: enorm veel mensen hebben ze, en steeds meer jonge meiden kiezen er voor of twijfelen erover. Daarom werd het hoog tijd voor een tattoo-topic! Kan ik meteen de mijne showen... ;-)

Afgelopen april heb ik een tattoo laten zetten, waar ik al jaren over nadacht. Ik had altijd iets met tatoeages, maar vond veel plekken en vormen erg ordinair. Ik wilde graag een tattoo die stijlvol en vrouwelijk was, en op een bijzondere plek, die ik ook kon bedekken. Lang twijfelde ik, totdat ik de tattoo bij Victoria Beckham een paar jaar geleden zag. Zij heeft een sierlijke tekst op haar rug, horizontaal geschreven over haar ruggengraat. Ik zag deze plek en dacht meteen: wauw!

Maar nu ben ik geen typje dat impulsief meteen naar de tattooshop rent, en dus heb ik er een paar jaar over nagedacht. En een paar maanden geleden wist ik het: ik ging het doen! Inmiddels was ik ook al uit over de tekst die ik wilde. Ik wilde absoluut voor een literaire tekst gaan, en het liefst in het Frans - mijn lievelingstaal, waar ik een hoop boeken in heb gelezen. Uiteindelijk koos ik voor een van mijn favoriete kinderboeken: Le Petit Prince. De zin luidt: "on ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux", wat vrij vertaald betekent: "de essentiele dingen in het leven zie je niet met je ogen, maar enkel met het hart!"

monique tattoo

Mijn tips bij het zetten van een tattoo:

- Denk HEEL goed na. Klinkt logisch, maar een hoop mensen doen dit niet! Ik heb hem nu een paar maandjes en heb nog geen moment spijt gehad. Maar: ik denk dat dit vooral is gekomen omdat ik er jaren over nagedacht heb, en dus zeker wist dat het geen 'miskoop' (wat klinkt dit raar voor een tattoo ;-)) zou zijn. Ik denk dat dat de grote truc is: denk heel, heel, heeel lang na over een tattoo. Spijt krijgen kan altijd, maar als je er een paar jaar over heen laat gaan, haal je wel de meeste twijfels weg. En: bij twijfel, gewoon niet doen. Haast je niet, dat is nergens voor nodig. Het is geen truitje waar je over twijfelt, tenslotte! :-)

- Iedereen moet het natuurlijk voor zich bepalen, maar ik zou nooit een tattoo zetten omdat het een trend is, omdat een celebrity hem precies heeft, et cetera. Natuurlijk werd ik geinspireerd door Victoria Beckham qua plek voor de tattoo, maar precies eentje overnemen die een ander heeft, is wel erg onorigineel. Geef er je eigen draai aan, het is jouw lichaam en (ja, nu klink ik als je moeder!) je hebt 'm voor je hele leven.

- Neem iemand mee naar de tattooshop! Geen hele familie of vriendengroep, maar 1 goede vriendin of familielid kan wel heel fijn zijn (zeker iemand die al ervaring heeft met tattoos en je gerust kan stellen). Dit was voor mij in ieder geval heel fijn.

- Bedenk goed of je je tattoo wil kunnen bedekken, omdat je bijvoorbeeld een bepaald beroep doet of wil gaan doen. Als je geneeskunde wil studeren, is een grote tattoo op je pols wellicht niet handig....

-

- Kies een goede tattooshop. Vraag in je omgeving naar ervaringen met tattooshops. Bekijk de site, stuur een mail of ga gewoon eerst even langs. Maak geen afspraak via de telefoon, maar ga altijd even langs de shop om het te bekijken, en even te praten met een tatoeëerder of de eigenaar. Heb je er geen goed gevoel bij, doe het dan niet! Er zijn duizenden tattooshops.
Ik heb de mijne laten zetten bij House of Tattoos (www.houseoftattoos.nl) op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Dit is een van de beste en bekendste shops in Amsterdam met meerdere artists, die allemaal weer in wat anders gespecialiseerd zijn. Het is een klein, rustig en schoon zaakje met super aardige mensen. Erg fijn!

- Bespaar niet op een tattoo! Ik ken mensen die naar een louche zaakje gingen of zelfs naar het buitenland, 'omdat het daar 25 euro goedkoper is'. DOE DIT NIET! Bezuinig nooit, maar dan ook nooit op een tattoo. Hij zit er je hele leven, dus dan kun je maar beter even 25 euro verder sparen. En daarnaast is het sparen voor een tattoo ook leuk; elke maand ben je er dan een stapje dichter bij, en het geeft je de tijd om nog eens goed na te denken (zie punt 1...). Nee, tattoos zijn niet goedkoop, maar het is in dit geval bijna altijd: goedkoop is duurkoop!

-

- Bereid je goed voor. Bij goede tattooshops krijg je een handleiding of a-4'tje met tips en regeltjes mee als je de afspraak maakt (vaak staan deze ook online of zeggen ze het aan de telefoon). Geen alcohol drinken of drugs nemen van tevoren (duhh!), goed eten op de ochtend van de afspraak, etc etc. Een pijnstiller van tevoren nemen kan helpen, maar neem geen aspirine; beter is paracetamol (qua bestanddelen).
Ik had heel erg last van duizeligheid en bijna flauwvallen van tevoren. Gelukkig had ik een flesje Energydrink bij me en wat Dextron druivensuiker; dit raad ik echt aan!

- Volg de regels van de tattooshop goed op. Dus niet het verband er af halen voordat het mag, niet pulken en krabben aan de tattoo (denk aan de toekomst: hoe langer je er van af blijft, hoe mooier hij blijft!) en megavaak insmeren. Ik gebruikte Bepanthen (te vinden bij de baby-afdeling van de drogist); dit is vaak beter dan vaseline omdat het luchtig is en lekker uitsmeert en geen laagje achter laat, zoals vaseline vaak wel doet. En de komende tijd even niet (vol) in de zon met je tattoo, geen zwembad of sauna. Geduld is een schone zaak, zeker bij tattoos! :-)

Meer tips....

Last but not least, ik ben geen echte tattoo expert, natuurlijk, dus hier staan maar een aantal persoonlijke tips. Daarom verwijs ik jullie door naar echte experts voor meer tips, regels, hygiene advies, et cetera:

- http://www.tattoobob.nl/Tatoeage.aspx
- http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/diversen/23066-tips-voor-je-eerste-tattoo.html
- http://www.ehow.com/how_5394_care-new-tattoo.html

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

435 reacties

 • 2 jaar geleden loot

  Ik hou van tattoos, en wil super graag op bepaalde plekken zoals nek en onder bh band iets kleins, moois. Maar mn ouders zijn echt zwaar tegen. #janken #FML

 • 2 jaar geleden tøpisbae

  ik wil heel graag een tattoo op mijn enkel of op mijn pols. gewoon zo'n eenvoudige kleine. eigenlijk wil ik het allerliefst twee hele grote vleugels op mijn schouderbladen, maar ik wil het kunnen bedekken en dat lukt dan niet echt met een t-shirtje ofzo ook ben ik een beetje bang dat ik spijt zou krijgen van zo'n grote tattoo, dus zit nog heel erg te twijfelen

 • 2 jaar geleden Bianca Walter

  Er is een grote vreugde in mijn hart, net als een rivier, ik weet niet wat te doen of zeggen dat het genoeg is om Doctor Ororo bedanken voor het instellen van mijn vriend terug naar mij zal zijn. Mijn vriend vertelde me dat het voorbij was en weglopen zonder redenen waarom hij een pauze wilt, ik was in verwarring en wist niet wat te doen, maar op 4 oktober 2016 zag ik verschillende prachtige getuigenis op het internet van mensen die Doctor Ororo heeft hielp met zijn ban, dus ik onmiddellijk contact opgenomen met de arts Ororo en legde mijn probleem te him.It was geweldig en verrassend dat 14 uur na de ban werd geworpen mijn vriend belde me en smeekte me om hem te vergeven en te accepteren hem terug, ik dacht dat het was een grap, maar 15 minuten later kwam hij naar mijn huis en viel op zijn knieën vraagt ​​me om hem terug te nemen die ik meteen deed. Ik getuigen op dit forum alleen maar om mensen te laten weten dat Doctor Ororo is echt en oprecht. contact met hem voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of via WhatsApp: (+2348068784784)

 • 3 jaar geleden EvaHoran

  Mega late reactie, maar super toffe tattoo! Hopelijk heb je er tot de dag van vandaag nog steeds geen spijt van

  Ik ben zelf 12 (bijna 13), eigenlijk nog best jong, maar ik zat er wel echt al sinds mijn 10e aan te denken om een tattoo te nemen (haha, best erg volgens mij XD) maar ik vind tattoo's gewoon vet en heb er eigenlijk altijd al iets mee gehad.

  Ik denk erover om misschien op mijn 16e er eentje te laten zetten, een klavertje vier, maar ik ben pas 12 en tot mijn 16e is wel echt nog 2/3 jaar. Dus ik wacht wel gewoon nog geduldig en ik zie wel wat ik er op mijn 16e over denk

 • 3 jaar geleden justAn0therGirl

  EAD THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 4 jaar geleden xsanne.

  ik ga er ook een laten zetten, drie vogeltjes, voor mijn overleden opa's en oma in 2012 en 2013, ik vond het een mooi gebaar en heb er lang over na gedacht.

 • 5 jaar geleden a niet actief

  Nog een jaartje wachten en dan mag ik eindelijk mn tattoo laten zetten. Ik ga een halve sleeve laten zetten van mijn schouder tot mn elleboog ! Ik kan nu al niet wachten !

 • 5 jaar geleden Nien

  Ik vind je tattoo best cool! Ik wil later ook graag een tattoo alleen ik ben nog veel te jong...maar dat vind ik eigenlijk niet zo erg, dan kan ik er nog goed over nadenken. Mijn ouders vinden het helemaal niks, maar ze zeggen dat ik het zelf moet bepalen. Natuurlijk geven ze pas toestemming als ik wat ouder ben. Ik wil er graag eentje voor mijn broers. Ik heb vier broers, dus 4 sterretjes of 4 hartjes. Ik weet nog niet precies. Ik weet ook nog niet waar. Mijn schoonzus heeft een paar tattoos en ik vind het super gaaf. Mijn oudste broer krijgt er binnenkort ook een. Ik vind onder je bh bandje vaak een mooie plek en op je voet en pols ook. Ik vind wel belangrijk dat mijn tattoo een goede betekenis heeft.

 • 5 jaar geleden xStarBINA

  Tattoo's zijn superverslavend! Ik heb op mn schouders de namen van mn broertjes en zusje, Op mn ribben de tekst; ''I am not afraid to keep on living'', En op mn linkerpols ''Enough''. Als mn oudste broertje 18 word (over een jaar) willen we samen zo'n infinity-sign laten zetten met onze namen erin..

  xoxo

 • 6 jaar geleden roxanne

  xprinsesje: het betekend oneindige liefde. ik zelf heb deze tattoo ook maar staat er in het andere bochtje Family.

 • 6 jaar geleden Robine

  Vingerverf: ik wil ook zoiets op mijn voet en juist op mijn voet omdat daar geen vet zit en het mooist blijft als je wat ouder wordt :P,

 • 6 jaar geleden Jill

  jana: ohja dat zou best kunnen, dankjewel!

 • 6 jaar geleden jana

  xprinsesje: ik denk oneindigkeer love :p

 • 6 jaar geleden Jill

  Weet iemand wat de betekenis is van de tattoo die ik op mijn foto heb?

 • 7 jaar geleden Kelly

  Ik heb een tattoo laten zetten toen ik 15 was! Een soort van tak met bloemen op mn voet. Ik wou het heel graag en mijn ouders vonden het ook goed. Ben er nogsteeds heel erg blij mee. Geen seconde spijt van gehad! Alleen de tattoo laten zetten op je voet is wel een beetje pijnlijk, omdat er totaal geen 'vet' zit.

 • 7 jaar geleden EasterBunny

  Ik wil graag een hartje met engelenvleugels er omheen en zo'n engel kroontje erboven, en dan in het hart papa geschreven...

  Ik twijfel alleen nog tussen mijn onderrug en ribben/zij.

  Het scheelt wel als je je moeder/vader er al over inlicht dat je een tattoo wil. ik ben nu 15 en mag het nog niet, maar als ze weet dat ik het op mijn 18de nog steeds wil, weet ze dat het geen impulsieve actie is.

 • 7 jaar geleden nienkexilovehim

  ik wil edelweiss die bloem onder mijn enkel, met het as van mijn oma, en edelweiss omdat ze dat een mooi liedje vond, . alleen een probleem, k ben 13-.-

 • 7 jaar geleden sxphxx

  kan iemand mij hier vertellen of het nou wettelijk verboden is in nederland om tattoo's of handen te zetten?

 • 7 jaar geleden Beau

  die eerste tatoo's zijn wel mooi maar omg bij dat meisje zie je de bh onder haar jurkje zitten!!!!

  dat verpest echt t jurkje

 • 8 jaar geleden Linnea

  Geweldige tattoo!! ik denk er over ook zo'n tattoo te zetten.. voor welk lettertype heb jij gekozen? xx

 • 8 jaar geleden Romina86

  Mooie tattoo.. ik ga in september ook een tekst laten zetten op dezelfde plek.. welk lettertype heb je,als ik vragen mag? groetjes

 • 8 jaar geleden MsEds93

  ik heb er 1tje op mijn buik. De betekenis van mijn naam, ben er superblij mee!

 • 8 jaar geleden louise

  super mooi, maar ik vind het wel jmmr: als je dan een gwn t-shirt draagt zie je dan maar een klein stukje

 • 8 jaar geleden Excognitatiom

  echt zo ontzettend mooi, ik mag alleen een kleine zin van mijn ouders, ofja, ik mag het wel zelf weten, ik ben 18, dat zeggen hun ook zo, maar ze hebben liever niet ik niet meteen een hele grote zet ofzo. (niet dat ik dat wil, maar die van monique is al redelijk groot vind ik, en dat vind ik wel super mooi)

  en @likethewind, daar ben ik het totaal niet mee eens! zinnetjes betekenen vaak iets moois, tribals wss niet.

 • 8 jaar geleden FashionQueen333

  Ik heb ook een tattoo net als de eerste foto, er staat

  H

  o

  p

  e

  F

  a

  i

  t

  h

  L

  o

  v

  e

 • 8 jaar geleden loves

  een henna lijkt me ook wel wat ;p

  die gaat weer weg!

  die op die foto met 3 sterretjes is ook super leuk!

  waar staat dat ook alweer voor ;o

  geloof hoop en liefde?

 • 8 jaar geleden chooseless

  Ik krijg mijn tweede over 3 weken. Ben er superblij mee want heb 'm zelf getekend. Echt mijn eigen dingetje (: Lovely.

 • 8 jaar geleden xDeliicious

  ik wil al jaren een tattoo. maar weet gewoon niet wat en waar. wil hem of in mijn zij of op mijn schouderblad. en ik draag hem op aan een overleden vriendin van me. maar ik weet het nog steeds niet :P maar wil het wel..

 • 8 jaar geleden Dewi

  Deed je tatoeage pijn, want ik hoor vaak dat het bovenop bot meer pijn doet dan op ene plaats waar je meer 'vet' hebt zitten

 • 8 jaar geleden Tamara

  Welk lettertype is de tattoo?

  Echt super mooi!

 • 8 jaar geleden 778linda

  wauw mooie tatoeage!

  ik wil af van af de 1e klas een kleine tatoeage op mn voet, maar weet nog niet precies welke, & sinds afgelopen zomer wil ik er 1 op mn pols. Eerst maar die tatoeage op mn voet laten zetten & daarna zie ik het wel =) ik denk als ik 17 ben of bijna 17 dat ik dan een tatoeage laat zetten.

 • 9 jaar geleden IamAGirl!

  ik weet niet of ik er een zal nemen maar dan wel een klentje maar daar moet ik nog goed over naar denken!!!

 • 9 jaar geleden EddieVedder

  Mooie tattoo !

  Wil over een paar jaar ook graag een tattooage, maar ga er nog lang over nadenken, weet al een beetje wat ik wil maarja het is toch voor de rest van je leven .. :P

 • 9 jaar geleden blowmyheartup

  Ik vind je tattoo echt mooi! Normaal vind ik tattoo's helemaal niet mooi & ook wel ordinair, maar de jouwe is, zoals je wou, stylvol & vrouwelyk!

 • 9 jaar geleden demiee

  heeel mooi

 • 9 jaar geleden framboosje_x

  Haha, wat een leuk stukje, goed geschreven!

  Je tattoo is erg mooi! Heel elegant!

 • 9 jaar geleden FashionistaxLot

  wauw echt heel mooi die tattoo!

 • 9 jaar geleden Kim

  Ik wil ergens een roos(je) maar daar begin ik pas jaren later aan, ben nu pas 15 :')

 • 9 jaar geleden Me_You_We

  ik neem later geen tattoo, ze kunnen best mooi zijn enzo maar als je uit en verimpelt bent is dat ding helemaal uitgelopen en zaktie naar beneden -.-

 • 9 jaar geleden xPRINCESSJE

  mooie tattoo!

 • 9 jaar geleden Joyce

  Wauw je tattoo is erg mooi!! OOk een mooie tekst!!

 • 9 jaar geleden CHRLLY

  ik vind dat het heel mooi kan zijn. maar dan wel iets kleins of een mooie tekstje.

 • 9 jaar geleden xICECREAMBAR

  Mooie tattoo! Ik ben 13, nog te jong voor een tattoo natuurlijk. Maar ik denk dat ik later er nooit een ga laten zetten, niets voor mij én ik durf het niet (:

 • 9 jaar geleden mavitaebella

  Ik zou alleen een tatoo willen als er echt een betekenis aan vast zat.

  En ik zou het toch niet durven, straks krijg je er genoeg van...

 • 9 jaar geleden california_girl

  pas geleden ging ik met de meide shoppen en toen waren we by een tatoo shop we gingen voor de lol ff kyken tot ik wist dat er naalde waren toen was ik egt snel weg!!!:ehbo: ik was doots bang

 • 9 jaar geleden casualgirl

  & ik vind dat je tatoo iets lager had mogen beginnen:$, voordrest vind ik de zin wel heel mooi!

 • 9 jaar geleden casualgirl

  @ xladycandyx

  je kan ze ook net boven je hart laten zetten ( of op je hart mja dan zie je ze niet, en een beetje vreemd voor je opa en oma op die plaats)

  maar dichtbij je hart vind ik persoonlijk heel mooi.

  zelf durf ik geen tatoo te laten zetten :$.

 • 9 jaar geleden Rieke

  En Frans vind ik een mooie keuze en de tekst ook.

  Zou ik zelf nooit doen, maarja.

 • 9 jaar geleden Rieke

  Bepanthen? Dat zijn toch van die dure tubetjes zo groot als je pink? Nouja, als je geld overhebt.

 • 9 jaar geleden MadameChanel

  Een tatto is echt cool! denk dat ik er pas veeel later neem want ik ben nu heeeel jong dus ik denk niet dat het mag van mijn moeder ( ik zei toch heeeeel jong)

  hahaha

  http://www.coolchickfashion.wordpress.com

 • 9 jaar geleden XLadyCandyX

  ik wil graag 2 sterretjes, maar die wouw ik graag achter mijn oor jeweet wel, net nog tot je m ziet zal maah zegge (ik heb kort haar) maah ik twijfel enorm waar ik hem laat zette of ik het wel op die plek moet doen enzo want voor mij is het een speciale betekinis (overleden opa en oma) maar iemand een tip welke plaek ook nog mooi zou zijn voor 2 kleine sterretjes?

 • 9 jaar geleden loveyoubabyxx

  ik wil denk ik 3 sterretjes ofso, op mn enkel <3

 • 9 jaar geleden sleepingrose

  hele mooie tekst, vooral in het frans klinkt het natuurlijk nog mooier

  ik neem heel binnenkort 1 op mn enkel <3

 • 9 jaar geleden Rwenaa

  Wauw gaaf ! Zo over je rug :O

  Ik wil binnenkort gaan kijken voor mijn 2e..

  Even kijken of mijn tatoeëerder iets leuks voor me kan ontwerpen (A)

  Iets kleins voor op mijn pols, zodat het makkelijk bedekt kan worden, met een mooie armband ofzo :P

 • 9 jaar geleden EllaBellaah

  Super mooi! Over zo iets zit ik ook lang te denken over mijn ruggegraad geen. En dan idd een mooie tekst die voor mij veel betekend

 • 9 jaar geleden kusannelies

  echt super te gek. Wil ook echt graag een tattoo

 • 9 jaar geleden Annemarie

  Waaauw! Die is echt heeel mooi!

  Ik heb 3 vliegende vogels op mijn linker schouderblad.

  Het staat best mooi

 • 9 jaar geleden shoppinglisa

  ik wil graag een sterretje of hartje op mijn enkel, achter mijn oor of op de voorkant van mn voet . <3

 • 9 jaar geleden lisa

  naaice <3

  kzal zelf nooit een tatoo nemen , ik ben nogal zo iemand die het na een week weer lelijk vind ;P

  me vriendin heeft een tatoo genomen waarop haar vriendjes naam staat -__-

  sory hoor maar dat is gewoon letterlijk dom.

  die krijgt nog heel veel spijt vermoed ik :/

 • 9 jaar geleden LadyImmortelle

  Ik heb een Rammsteintattoo, omdat Till zo goed is met z'n Bentley.

 • 9 jaar geleden Ijusthaveadifference

  Ik vind hem niet leijk hoor! Maar zelf zou ik dus nooit een tattoo nemen. Straks ben je hem helemaal zat. Ik bedoel als je nou later 50 bent en je ligt op het strand dan voel je je helemaal niet fijn! Want dan heb je een grote tattoo op je rug zitten. Als je een kleintje hebt dan is dat makkelijker om te verbergen ofzo. En dan ben je ook geen goed voorbeeld voor je kind. Als je die wilt verbieden om een tattoo te nemen. Maar het is en blijft je eigen keuze! Hij is wel mooi!

 • 9 jaar geleden VANDERWIEL

  dat is echt een hele mooi tattoo!

  ik zit er zelf ook over na te denken om er 1 te nemen

  dus handig dit!

 • 9 jaar geleden Sabine

  Wauw, jij hebt echt een mooie tattoo! Dat is stijlvol.

 • 9 jaar geleden Eline__x

  ik vind tatoeages best wel mooi. Ik zit al heel lang te denken om er ook een te nemen. Alleen mijn ouders vinden het niet zo geweldig. Dus dan maar wachten tot ik 18 ben.

 • 9 jaar geleden princesskim

  Wauw, wat een onwijs mooie tatoo, als ik 18 wordt mag ik ook een tattoo!

 • 9 jaar geleden Dzeneta

  hmmm ik vind dat je een tattoo moet nemen met een echte betekenis

 • 9 jaar geleden x_sura

  Ik heb een tatoo op mijn nek aan de linker kant, net als jou is de vorm alleen staat er iets anders. (A)

 • 9 jaar geleden GirlzLoveShop

  ik vind jou tatoo heel mooi

  maar totaal niet bij jou uiterlijk passen waar door hij vind ik je ordinaar maakt

  de tekst vind ik ook heel mooi

 • 9 jaar geleden toermalijn

  @ImYourEnemy

  ik vind het ook geen goed excuus. het ligt er natuurlijk ook aan waar je m zet.. achter je oor, op je pols, dat is allemaal zichtbaar. en dat word lelijk als je ouder word. maar dat moeten mensen zelf weten!

 • 9 jaar geleden Maria

  wel mooi, heb er zelf 1 en binnen kort komt de volgende.

  het alleen wel zo, als je er eenmaal een hebt, wil je er meer...

 • 9 jaar geleden Soophkje

  Ik ben 13 en ik heb een paar dagen gelden zelf een tattoo gezet een klien hartje bij me pols, en ik heb dr geen spijt van.

 • 9 jaar geleden Jamie

  AudreyKitching dat klopt toch niet, nu ben je fan van Tokio Hotel en je wil der een tattoo van laten zetten,

  En later ben je er geen fan meer van (kan altijd)

  wat ga je der dan mee doen! ok het is je eigen beslissing, maar denk der heel goed overna

 • 9 jaar geleden Jamie

  ik vind de tattoo van Rihanna mooi!

 • 9 jaar geleden Danique

  Ik wil ook zo'n tattoo! en ook franse tekst. Maar ik weet nog niet welke zin ik wil... ik wil echt iets met een persoonlijke betekenis! nog even wachte dan maar

 • 9 jaar geleden SpaceDementia

  Mooie tattoo, alleen jammer dat ie te lang is om helemaal te kunnen zien/lezen.

 • 9 jaar geleden ImYourEnemy

  ik hoorde hier ook ergens zeggen, en dat heb ik wel vaker gehoort als het over tattoos gaat:

  "ja, later als je een gerimpelt omatje bent is het echt lelijk"

  maar dat vind ik niet echt een goed excuus. later als je een gerimpelt omatje bent heb je al je hele leven van je mooie tattoo genoten. en als je zo oud bent draag je ook geen kleding meer die zo veel huid ontbloot dat je tattoo duidelijk zichtbaar is. de enige die 'm nog ziet is dan wss je man, die ontzettend veel van je houd en die het niet uitmaakt hoe jij eruit ziet, en die die tattoo de afgelopen 40 jaar ook al heeft zien zitten, dus die gaat zich er echt niet aan storen. en als je een tattoo hebt laten zetten die voor jou een mooie betekenis heeft, dan heeft het die betekenis nog steeds, ook al is het gerimpeld.

  ik vind zelf tattoos erg mooi. misschien wil ik er ooit zelf nog wel eentje, maar dan moet het wel een mooie betekenis hebben, en niet gewoon een mooie afbeelding zijn, want smaak verandert natuurlijk. en de mooiste plek vind ik op je schouderblad.

 • 9 jaar geleden HELLINGPROOF

  O.M.G.

  Wat een geweldige tattoo heb jij! Ik wou vroeger ook altijd een tattoo, maar dat kan nu niet meer door mijn werk. Vind het wel jammer, maar ach.

 • 9 jaar geleden NailsByStephanie

  Ik kwam gister thuis met een henna op me rug.. mijn moeder meteen zo van als dat een echte is kan je meteen vertrekken. WTF, dacht ik, ik ben oud en wijs genoeg om zo'n beslissing te nemen.

 • 9 jaar geleden Blooddrunk_

  Wauw, jouw tattoo is erg mooi. Bijzondere plek ook (:

  Ik wil er graag eentje net boven mijn borst, zeg maar boven mijn hart met een iets dat me aan mijn moeder doet denken omdat zij erg belangrijk voor mij is.

 • 9 jaar geleden Fairytalelover

  Wauw heel mooi

  Ik wil ook graag een tattoo. Ik weet al ongeveer wat en waar maar ik ga er toch nog een jaartje over nadenken en m'n tattoo pas zetten als ik 19 ben ofzo. En eerst nog toestemming van de ouders off course Ook al moet dit niet meer , ik wil toch dat ze er mee akkoord gaan

 • 9 jaar geleden Marieke

  ik hou niet zo van tattoos,

  ik zou er zelf ook nooit een nemen.

  maar sommige zijn nog best wel mooi

  x

 • 9 jaar geleden Chayenne

  ik wil misschien een tattoo op mn hand,

  maar dat weet ik nog nooit zeker.

  't lijkt me best wel eng $.

 • 9 jaar geleden Maracuyá

  Wauw jou tattoo is echt super!!

  Ik ga binnenkort ook zetten, na de vakantie, mama en papa in het chinees, verticaal over me ruggengraat, van me onderrug.

 • 9 jaar geleden Lashes

  ja TIKTOK ik ben het met je eens. ik vind tatoeages nooit echt 'mooi' omdat ik er niet van hou. ik zie altijd voor me hoe die naald in die huid gaat AUWWW! dirty..

 • 9 jaar geleden Kusmaritaa

  ze kunnen mooi zijn maar ik vind alleen de kleine tatootjes leuk maar ik wil er later zelf nooit een bleehh ik krijg er al meteen de ribbels van

 • 9 jaar geleden Amber

  ik vind die sterretjes van sienna wel gaaf,

  & die verticale op de rug.

  maar ik ben zelf veels te bang dat het lelijk word,of dat ik er spijt van krijg.

 • 9 jaar geleden afroprincess

  persoonlijk vind ik tattoos echt zonde en tijdverspilling

  meestal is het tijdelijk wel mooi maar als je 80 bent denk je daar denk ik wel anders over als er nog maar een vaag plekje over is van je tattoo dat eigenlijk op je buik hoort te zitten en met de jaren naar beneden is gezakt tot je benen :P

  maarja

  een vriendin van me heeft op haar arm de letter D van haar EX-vriendje! en ze is druk bezig met bedenken wat ze ervan kan maken

 • 9 jaar geleden Me_You_We

  ik ben het helemaal eens met "newyorkisch"

  ik vind dat tattoos zonde is vqan je huid want als je het wil weghalen gaat een stuk huid met je mee

  ik vind het echt zonde omdat hij helemaal gaat verkleuren en als je oud en rimpelig bent nog steeds dat ding op je hebt.

  Heb kan oook wel mooi zijn enzow, uiteindelijk is het je eigen keuze

 • 9 jaar geleden kim

  Heb 2 tattoo's maar kan het ook pas iets langer als een half jaar.

  Idee voor mn 3e is er al en komt waasrchijnlijk in de herfst.

  Dat is mijn tip : zet hem nooit in de zomer!

  Je moet minstens 6 weken uit de zon & zwembaden blijven. Dus je kan het beter in de herfst/winter doen!

  Ik ga later waarschijnlijk onder zitten, maar dat vind ik mooi :]

 • 9 jaar geleden Amaretto

  moooi !

  zelf heb ik 3 sterretjes op me voet, ze staan voor mijn ouders en broetje

 • 9 jaar geleden lady75

  ik heb mijne al maanden en heb ik over al jaren nagedacht. Ik was gewoon te bang om alleen te gaan en wanneer ik iemand had gevonden, heb ik geen een seconde na gedacht.

  Ik denk dat je hoeft niet nadenken of je die plek kan bedekken of niet... Screw them. Inmiddels iedereen heeft het...jammer genoeg vind ik ook

 • 9 jaar geleden Karolien

  ps hoeveel heb je eig betaalt? een vriend van me betaalde al 75 euro voor een ster op zn pols

 • 9 jaar geleden Karolien

  wauw je tatoo is mooi!! erg stijlvol ook!! wil er zoo graag ook een mr mag ni vn mn ouders...=s

 • 9 jaar geleden saroy

  Ik heb een tatoeage op me onderarm, kant van de pink in chineze letters vader,moeder

  heb hem samen met mijn beste vriend laten zetten, we hebben allebei de zelfde zo draag ik me ouders altijd bij me !!

 • 9 jaar geleden RuinedBarbie

  Gaaf! Ik wil er heel graag 1 op mijn pols/hand, denk er ook al een paar jaar over na en ben er nog niet helemaal zeker van wat precies dus ik doe 't nog maar niet. Ooit komt 'ie wel Sowieso vind ik een tattoo niet mooi als het geen betekenis heeft, dan is het niet leuk voor je hele leven.

 • 9 jaar geleden Nadieh

  oee, ik wil ook graag een tattoo wat iets met Tokio Hotel te maken heeft . Alleen me moeder schiet me af dus even wachten dan maar.

 • 9 jaar geleden LuvxuSR

  ik vind t je wel leuk uitzien maar zelf vind ik het niks

 • 9 jaar geleden SBTRKT

  ik vind het echt supertof en enorm elegant.

 • 9 jaar geleden MakeitBuoyant

  Mooie tattoooo zeg :3

  ik zal het alleen niet zelf nemen denk ik

 • 9 jaar geleden ierchocoholic

  ze heeft echt helemaal gelijk over dat je nooit moet besparen! hoe goedkoper hoe slechter en dan loop je je hele leven met een tatoo waar je niet tevreden over bent...