Lifestyle

Show je kerstboom: Daniëlle

Waarschijnlijk ken je de rubriek 'Show je kamer' al, maar speciaal voor de kerst hebben we jullie gevraagd om jullie kerstboom te showen. Grote, kleine, groene en witte of zelfs lelijke kerstbomen. We willen ze allemaal zien! Lees snel verder voor de leukste kerstbomen en kijk hoe jij zelf je boom kan showen.

Beste Girlscene,

Hier zijn foto's van mijn kerstboom. Ik woon in een studentenkamer en ondanks dat ik niet mega veel ruimte heb, wilde ik mijn kamer echt kerstproof maken met een leuke kerstboom. Ik heb de kleuren koper en blauw gebruikt, aangezien dit de kleuren zijn die verder ook in mijn kamer voorkomen. Omdat ik net jarig ben geweest liggen er al wat cadeautjes onder de boom, maar eigenlijk heb ik die cadeautjes al gekregen ;-). 

Groetjes Daniëlle

boom koper kerst
boom lampjes kerst

boom koper kerst

Als jij ieder jaar hard je best doet op de kersboom en altijd trots bent op het resultaat, ben jij uiterst geschikt voor deze rubriek. Wij zijn heel beniewd hoe jullie de denneboom aankleden en welke kleur ballen jullie dit jaar hebben uitgekozen ;-). Voel jij je aangesproken? Mail dan minimaal drie foto's van jouw kerstboom naar roos@girlscene.nl of esther@girlscene.nl zodra jij de boom mooi hebt versierd. Bovendien maak je kans op een goed gevulde goodiebag! 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook