Show je kamer: Alexa

Lifestyle door Floor J

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Alexa.

Hey Girlscene,

Ik zal mezelf even voorstellen: Mijn naam is Alexa. Ik studeer verpleegkunde. Mijn kamer is voor mij de plek waar ik alles tentoonstel waar ik me goed bij voel. Dat kan heel wat zijn, van mijn herinneringen zoals foto's, gevonden items zoals veren tot meubels van de kringloopwinkel. Hier haal ik inspiratie uit. Ook vind ik het fijn om te DIY'en of items te decoreren om een bepaalde sfeer te creëren. Zelf heb ik geen 'label' gevonden om mijn stijl te benoemen en wens het ook niet te 'labelen', aangezien ik trots ben op wat mijn stijl is.

Bij deze een kijkje in mijn kamer, welkom!


Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!