Show je kamer: Laura

Lifestyle door Floor J

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Laura.

Beste Girlscene,

Sinds drie jaar studeer ik in Breda, ik volg de opleiding horeca ondernemer-manager, oorspronkelijk kom ik uit Enkhuizen, daar ga ik elk weekend heen. Deze kamer heb ik helemaal naar mijn eigen smaak ingericht, telkens al loop ik naar binnen ben ik er weer verliefd op. De roségouden accenten heb ik terug laten komen in de lamp en accessoires, eigenlijk was de bedoeling dat ik alle muren dezelfde kleur zou verven, maar achteraf ben ik blij dat één muur een wat toffer printje heeft, dat geeft de kamer wat meer karakter. 

Ik houd ervan om een Pinterest-achtige kamer te hebben, maar het moet wel praktisch blijven. Ik had in het begin altijd acht grote kussens op mijn bed, maar dat werkt gewoon niet om die elke avond van je bed af te halen en weer goed te leggen. Het bed komt van IKEA, die is ook heel handig, hij heeft namelijk drie grote lades met veel opbergruimte en je kan er een tweepersoonsbed van maken. De beroemde vakkenkast van IKEA werkt ook heel fijn, de hoogte is precies goed om elke ochtend je make-up mee te doen. 

Groetjes, Laura
Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!