Celebs

Wait, what? Is Kylie Jenner (nu écht) getrouwd?

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner stiekem getrouwd met Travis Scott, Ariana Grande grapt over alcoholgebruik en Samantha de Jong wil niet meer als Barbie door het leven. 

Is dit het bewijs dat Kylie Jenner is getrouwd?
Kylie post in haar story een wel heel opvallende foto… Een foto van zichzelf met Travis Scott, in het wit en met een gigantische ring emoji. Nu is Kylie heel erg goed in het verbergen van dingen, zoals de negen maanden dat ze zwanger was, maar dit is wel een heel verwarrend berichtje. Fans zijn overtuigd dat ze stiekem zijn verloofd of zelfs al zijn getrouwd. We denken dat Kylie wel weet hoe ze een geheimpje moet bewaren. Aan de andere kant noemen Kylie en Travis elkaar al vanaf het begin wifey en hubby, dus het kan ook gewoon een grap tussen de twee zijn… Anyway, het zou natuurlijk super leuk zijn voor het verliefde stel.

View post on Instagram
 

Ariana Grande grapt over alcoholgebruik
Ariana Grande grapt dat ze in plaats van water, voor 60% uit champagne bestaat. Ze geeft toe dat ze nog nooit zoveel heeft gedronken als in de afgelopen paar maanden. Dit is natuurlijk niet super gek, aangezien ze een verschrikkelijk moeilijk jaar achter de rug heeft. De aanslag tijdens haar concert, de dood van haar ex Max Miller en dan ook nog de ‘scheiding’ van haar verloofde Pete Davidson. Door tijd met haar vrienden door te brengen met een drankje (of meer) komt ze hier doorheen. Ariana vertelt ook dat ze al haar pijn en verdriet in haar muziek stopt. Thank u, next is hier een voorbeeld van. Ze vertelde Billboard: “I love this more than any other song I’ve ever put out. It was me and my besties tipsy off champagne…and me with a broken heart…just letting it out and having fun.”

Momenteel is ze alweer bezig met haar vijfde album en deze wordt niet erg vrolijk… Sommige nummers klinken misschien upbeat, maar het is eigenlijk een heel triest hoofdstuk. Hopelijk voelt ze zich weer snel beter en is ze gelukkig.
 

Watch on YouTube

Barbie is ‘dood’
Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, laat op Instagram weten dat ze weer thuis is na een zestien weken durende behandeling in een afkickkliniek. Ze heeft haar blonde lokken vervangen voor een bruine coupe en daarmee wil ze haar oude imago achter zich laten. ‘Ik heb mijn blonde look achtergelaten in Schotland en ga verder als Samantha de Jong en ga mij richten op mijn herstel en mijn twee lieve kindjes.’

Afgelopen zomer deed ze een tweede zelfmoordpoging onder invloed van drugs. Heftig… Ze vertrok voor een behandeling naar Schotland. Haar twee kindjes wonen bij hun vader. In een ander bericht zegt ze dat het heerlijk is om weer thuis te zijn na een hele zware tijd. ‘Het is zeker niet makkelijk geweest, maar wel de moeite waard. ‘Had het van mezelf niet verwacht, maar ik heb de kracht gevonden om de verslaving te overwinnen. Ik wil de mensen bedanken die er voor mij geweest zijn.’ We wensen haar in ieder geval veel sterkte!

View post on Instagram
 

 

Bron: Mirror.co.uk, Cosmopolitan.com | Beeld: Getty Images