News

YES: Kerstfilm All You Need is Love draait NU in de bioscoop

Stiekem kijken we al wéken kerstfilms. Van Home Alone, tot A Christmas Prince en The Grinch, wij hebben stiekem alles al gezien. Goed nieuws als jij ook al bent uitgekeken op de bestaande kerstfilms, want vanaf vandaag draait de Nederlandse kerstfilm All You Need is Love in de bioscoop. De trailer belooft in ieder geval heel veel goeds...

All You Need is Love de film
We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is de dag. De Nederlandse kerstfilm All You Need is Love draait in de bioscoop. Joehoe! Plan die kerstdate maar in, want als je van Nederlandse film en van kerstfilms houdt ga je dit geweldig vinden. Trommel dus alvast je boyfriend, bff of het hele gezin op, want de film is leuk voor iedereen.

All You Need is Love
In All You Need is Love zitten een heleboel bekende gezichten. De film draait om maarten Maarten ter Horst, gespeeld door Fedja van Huêt, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love. Hij verdwijnt op de vooravond van de speciale kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie (Rop Verheijen) zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Daarnaast zien ook de gezichten van acteurs Waldemar Torentstra Andere, Yannick Jozefzoon, Jasha Rudge, Bracha van Doesburgh, Eva Laurenssen, Frank Lammers en Annet Malherbe en Lies Visschedijk voorbij komen in de film. Go, go, gooo! Bekijk hieronder (nog een keer) de trailer om alvast in de (kerst)stemming te komen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook