News

Zo kun jij je aanmelden om GRATIS te interrailen deze zomer

1

Hoewel hier de winter nog moet beginnen en het nog eeuwen lijkt te duren voordat de zomer weer begint, is het juist in deze tijd van het jaar het allerleukst om alvast plannen te maken voor komende zomer. Trommel deze week je vriendinnen nog op om alvast plannen te maken, want jullie kunnen je inschrijven om gratis te interrailen. Ja, GRATIS. Lees hier hoe.

Gratis interrailen
Hebben jij en je vriendinnen nog geen vakantieplannen gemaakt voor deze zomer? Dan hebben wij hier een plan voor jullie. Ga interrailen! Pizza's eten in Italië, zonnen aan het strand in Portugal en shoppen is Parijs... En dat helemaal gratis! Zie jij jezelf al met vriendinnen op pad deze zomer? Het mooiste aan dit alles is dat jullie het dit jaar helemaal gratis kunt doen. Hoe? Lees dan snel verder.

interrailen trein vakantie

Zo interrail je gratis
Ben jij 18 jaar en heb je de nationaliteit van een van de lidstaten van de Europese Unie? Dan heb jij geluk. Want jij maakt kans op gratis interrailen. Doe nu je aanvraag op de website van DiscoverEU en vul de vijf quizvragen over Europese cultuur en diversiteit, en over jongereninitiatieven in. Meedoen kan nog tot 11 december 12:00 uur.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 5 maanden geleden Alexis

    Ik heb me al aangemeld!

  1. 1