Beauty

Nagellaktrends najaar 2010

Het is weer september en dat betekent dat we afscheid moeten nemen van de zomer. Maar niet getreurd, want een nieuw seizoen betekent weer allemaal nieuwe mode- en beautytrends. Wij geven alvast een voorproefje van de nagellaktrends van dit najaar.

Glitters

Was het afgelopen seizoen matte nagellak helemaal hot, in het najaar mag je weer allemaal flesjes glitternagellak inkopen. En dan bedoelen we niet van die kleine, bescheiden glitters, maar echte grote glittersnippers. Het liefste in combinatie met een andere kleur nagellak. Bijvoorbeeld zwarte nagellak met grote grijze glitters of groen met rode en gouden glitters.

Nude

Kleuren die dit najaar zeker niet mogen ontbreken bij je nagellakcollectie zijn de nude-kleuren. Zorg ervoor dat je een nude-kleur nagellak hebt die een tint donkerder is dan je huidskleur. Een matte topcoat er over en je nagels zien er weer tip top uit.

Zelf heb ik deze nude-kleur van Estee Lauder. De kleur is iets donkerder dan mijn huid en het is een glans nagellak. Vind je deze ook mooi? De kleur heet white-beige nr. 12 en ik heb deze voor €8 in de uitverkoop gekocht.

Ultraviolet

Paars is ook een kleur van dit najaar. Ik hoor je denken dat paars al een tijdje een kleur is die hot and happening is, maar dat waren effen kleuren paars. De kleur paars die nu in is, is paars in combinatie met een grijze of blauwe gloed. Heel erg mooi voor een feestje ’s avonds.

Amandelvormige nagels

Niet alleen de lak, maar ook de vorm van de nagels ondergaat een ware trend. Bij een aantal modeshows zien we amandelvormige nagels. Deze vorm was vroeger al in en is weer helemaal terug. Je kunt je nagels heel puntig vijlen of wat ronder wat zorgt voor een wat liever effect. Ook laat deze vorm je vingers langer lijken.

Structuur

Naast nagellak zien we ook verschillende stofjes en dergelijke op de nagels. Bijvoorbeeld kant, zoals de foto hierboven. Ook kun je met de nagellak zelf een soort relief creëren, bijvoorbeeld craquelé (barstjes in de vernislaag)

Wat vind jij van deze trends?

Door Gabriella

Bron: Bellasugar, Makeupalley

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved