Fashion

Zo scoor je jouw designer jurkje voor NYE met héél veel korting!

Droom jij stiekem ook van een volle kledingkast met allemaal mooie designer merken zoals Michael Kors en Furla, maar gunt je bankrekening dit jammer genoeg niet? Heb je geen zin om jarenlang voor die prachtige tas te sparen? Dan hebben wij een hele goede tip voor je, want er is een ‘secret’ webshop waar je designer merken met flinke korting kan shoppen. Hieronder delen wij deze heerlijke tip graag met je, zodat je nog snel die mooie new year’s eve outfit scoort. 

Wil je rondlopen in mooie designerkleding, maar wil je eigenlijk niet al te veel geld uitgeven? Dan is de exclusieve webshop BestSecret echt iets voor jou. Nog nooit van gehoord? Snappen wij, want de webshop is dus best wel een secret. Maar wij hebben iets voor je zodat jij nu ook de mooiste designer merken met heel veel korting shopt. 

BestSecret member
BestSecret is een ‘secret’ members-only community, waar je de mooiste merken shopt met kortingen tussen de 20-80%. En om ook member te worden moet je uitgenodigd worden. Gelukkig hebben we iets leuks, want wij mogen jou met deze link uitnodigen om ook lekker te shoppen bij BestSecret. YAY! Enne, iedere nieuwe member krijgt een voucher van €20 (geldig bij besteding vanaf €80).

BestSecret NYE outfit
De keuze is reuze, want bij de secret webshop zijn er meer dan 3000 merken en je shopt er de laatste modetrends. Perfect om je complete outfit voor oud & nieuw te shoppen, want naast kleding shop je hier ook heel veel leuke accessoires en schoenen. Girlscene’s Roos heeft haar NYE outfit al geshopt. Ze gaat dit jaar voor deze prachtige little black dress die ze met veel korting shopte en combineert ze met stoere enkellaarsjes.

best secret jurkbest secret jurk

best secret jurk

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met BestSecret

Must reads 👀