News

De grootste Game of Thrones-expositie ter wereld is geopend en het is vlakbij!

Heb jij alle afleveringen van Game of Thrones tot nu toe gezien en ben je een beetje in een zwart gat gevallen, omdat je zo lang moet wachten op Game of Thrones seizoen acht? Dan hebben wij iets leuks voor je gevonden, waardoor het wachten op het nieuwe seizoen van GoT een klein beetje makkelijker wordt. De grootste expositie van GoT is namelijk geopend en je hoeft er niet ver voor te rijden. Lees hieronder alle details over de expositie. 

Groot Game of Thrones-fan? Cancel dan al je plannen en breng snel een bezoekje aan de allergrootste Game of Thrones-expositie van de wereld. Dit wil je, want bij de expositie krijg je echt het gevoel alsof je op de set staat van de serie. Enne, je hoeft er niet heel erg ver voor te reizen, want de grootste GoT-expositie is namelijk geopend in Oberhausen. 

Game of Thrones-expositie Oberhausen
Voor de Game of Thrones: The Touring Exhibition moet je dus wel een bezoekje brengen aan de Duitse stad Oberhausen, want in het winkelcentrum CentrO is de expositie te vinden. En als echte GoT-fan wil je hier naartoe. Je ziet namelijk alle originele kostuums en rekwisieten van alle zeven seizoenen en je krijgt dus echt een beetje het gevoel alsof je in de wereld van GoT terecht bent gekomen. Hoe tof?! De expositie is alle dagen geopend in Oberhausen. Op maandag t/m donderdag betaal je voor een kaartje €19,95 en op vrijdag t/m zondag €23,95. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Moon✌ (@moumoun19) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vinciane ❇ (@vipasseiro) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nathalie Stinson (@natsch1909) op

Bron: Looopings.nl | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook