News

Deze auto is speciaal gemaakt voor iedereen die vaak door de McDrive gaat

Je rijdt over de snelweg en ziet in de verte die gele magische ‘M’ opduiken… Hij komt steeds dichterbij en de verleiding ligt op de loer. Even door de McDrive voor een McFlurry of een euroknallertje? Die keuze is natuurlijk snel gemaakt. Maar wist je dat er nu een auto was die dus speciaal gemaakt is voor de McDrive? Wij hebben dit nodig in ons leven.

McDrive auto
Ga jij regelmatig naar McDonald’s en reken jij ‘door de McDrive gaan’ stiekem tot één van je hobby’s? Dan is deze auto (later) iets voor jou. Er bestaat namelijk nu een echte McDonald’s auto, speciaal gemaakt voor de McDrive. De auto heeft klikbare McDrive eettafeltjes waar een burger, Franse Frietjes en fritessaus precies in passen. Het ‘Electric Heating Compartment’ houdt je eten warm en de Cupholder zorgt voor koude drankjes. I’m lovin’ it! En dat is nog niet alles. De auto heeft een geluidssysteem waarmee je kunt kiezen voor rustige natuurgeluiden óf de sfeergeluiden uit de McDonald’s. Hilarisch!

mcdonalds auto mcdrive

mcdonalds auto mcdrive

McDonald’s en Volkswagen hebben deze speciale Volkswagen e-Golf McDrive editie aangeboden aan het Ronald McDonald Kinderfonds, om te veilen op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala. Met de opbrengst zorgen we ervoor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. 

Must reads 👀