Lifestyle

5 gadgets die je leven een stuk makkelijker maken

De feestdagen zijn natuurlijk mega leuk en ontspannend, maar de stress die je van tevoren hebt voor alle cadeautjes die je moet kopen is natuurlijk iets minder. Wat moet je kopen voor je vader? Wat zou je lover leuk vinden? Heeft je beste vriendin niet al alles wat haar hartje begeert? Toch zijn er cadeaus waar iedereen altijd blij mee is. Wat dacht je van een praktisch cadeau? Wedden dat je vriendlief superblij is met een coole gadget! Wij zetten er vijf voor je op een rijtje, dus weg is de cadeaustress!

De zoveelste douchegel of wéér een paar sokken geven is niet meer echt origineel. Een leuke gadget daarentegen is leuk om te geven, krijgen én het is ook nog eens handig. Dit hoeft natuurlijk geen grote televisie of dure laptop te zijn. Gadgets zijn er in alle prijscategorieën en wij zetten er een aantal voor je op een rij.

1. Selfiestick
We zien de selfiestick vooral veel voorbijkomen op vakantie en dan vaak bij de toeristen. Annoying? Nee, juist superhandig! Met een selfiestick krijg je namelijk veel meer op de foto. Door je telefoon vast te maken op de stick, wordt de afstand tot je onderwerp veel groter en zie je veel meer achtergrond. Je krijgt eindelijk de girlsquad helemaal op de foto, zonder awkward iemand te vragen om een paar kiekjes te nemen. Erg handig voor op vakantie, maar ook voor feestjes en leuke uitjes. Wist je dat er selfiesticks bestaan met bluetooth?

2. Popsocket
Zit jij veel en vaak op je telefoon en laat je deze regelmatig vallen? Oef! Dan is een popsocket ideaal voor jou, of misschien voor je vriendin die al drie keer een nieuw schermpje heeft aangeschaft ;-). Een popsocket zorgt voor meer grip tijdens het vasthouden en daarnaast is het ook een handige standaard voor een Netflix-momentje. Het is al helemaal hip in smartphoneland en het ziet er ook nog eens leuk uit! Je hebt ze in verschillende kleuren. Ideaal als kerstcadeautje toch? Of gewoon lekker voor jezelf.
selfie vriendinnen gadget
3. USB-ventilator
Laten we eerlijk zijn, het is niet meer zó warm dat je met klotsende oksels door het leven gaat. Toch is een USB-ventilator mega handig. Stel nou dat iemand op je werk de verwarming op 'standje sambal' zet, heb jij lekker je eigen frisse windje. Geef het anders gewoon cadeau onder het mom van 'beter te vroeg, dan te laat'. Deze gadget is perfect om mee te nemen en is gemakkelijk aan te sluiten op een USB-poort. Je richt hem precies op je gezicht en jij bent de hele dag fresh.

4. Powerbank
Last, but nog least: de powerbank! Voor alle Instagrammers en Snapchatkoninginnen is een opgeladen telefoon natuurlijk essentieel. Ben je de hele dag op stap, een avondje uit of lang onderweg? Met een powerbank hoef jij nooit meer bang te zijn dat je een appje mist. Je laadt een telefoon of tablet met een USB-aansluiting op. Kies voor een pareltje waarmee je bijvoorbeeld onderweg zelfs twee keer je telefoon charged

5. Telefoonlens
Nu is je telefoon standaard opgeladen om prachtige foto's te maken, maar met deze gadgets wordt dit nóg mooier. Met een telefoonlens zoom je verder in en je foto's blijven gewoon scherp. Of je nu op reis bent, naar een concert gaat of gewoon graag foto's maakt, met deze gadget leg je alles nog beter vast.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook