News

First Dates Nederland: Dit waren de meest hilarische (en gênante) momenten van deze week

Geef nou zelf toe, een eerste date kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. Laat staan met iemand die je helemaal niet kent én op televisie. Huwelijksvoorwaarden bespreken en strugglen over wie er gaat betalen.. Autsj! Het zijn alle ingrediënten voor een juicy programma. Wij nemen hier graag de hoogte of liever gezegd.. dieptepunten van afgelopen week met je door.

First Dates – Maandag

Rizwan & Kaya
Rizwan schaamt zich nergens voor en vertelt gewoon tegen z’n date Kaya dat hij regelmatig huilt bij films, maar dat hij wel moet oppassen dan zijn mascara niet uitloopt. Lol! Hij wilde gewoon even de aandacht op zijn prachtige volle en lange wimpers vestigen. Snappen wij! *heart eyes*

View post on Twitter

First Dates – Dinsdag

Yono & Dick
Volgens mij snapt Yono niet helemaal waar First Dates precies voor is, want ze vraagt of Dick een relatie heeft… HUH?! Kom je daarvoor niet naar het First Dates-restaurant Yono? En terwijl ze het toetje delen gaan de gesprekken ineens over elkaar toetjes voeren en ijs in Yono’s decolleté laten vallen. Ehm oké. 

View post on Twitter

View post on Twitter

First Dates – Woensdag

Arsenio & Nikki  en Rowan & Myrthe
Het is woensdag en vandaag niet twee zussen maar twee vrienden op zoek naar ‘de liefde’. Ze spelen normaal gesproken steen, papier, schaar om te beslissen wie de vrouw mag versieren, maar gelukkig zorgde First Dates voor twee dates vanavond. Myrthe mag het spits afbijten en zoekt een jongen met ‘tem, tempa, nee tempera, temperament, noem je dat zo?’ Ze denkt vervolgens dat ze moet kiezen tussen de twee vrienden, maar heeft helemaal niets te kiezen ;-). Vlak erna maakte Nikki haar entree in het First Dates-restaurant en wordt gekoppeld aan Arsenio. Of het nou aan de zenuwen lag of niet, om maar gelijk met de deur in huis te vallen vroeg Arsenio nog aan de bar of Nikki was geadopteerd. Gelukkig werd de date gauw herpakt en waren ze vet cute samen.

View post on Twitter

Monique & Martin
Monique heeft drie katten, twee honden en zes kippen. Druk genoeg zou je denken. ‘Maar als het een beetje richting winter gaat dan is het toch wel leuk om een relatie te hebben’ aldus Monique. Vergeet dan de volgende keer niet om al die kattenharen even van je blazer af te halen. Gelukkig is daar Sergio. Na het eten volgde een flinke discussie over wie het eten ging betalen. Uiteindelijk was Martin de gelukkige en stond Monique erop om de volgende keer te betalen. Martin rekende per ongeluk bijna €550 af en grapte hij dat hij dan wel de serveerster mee naar huis nam. Had ‘ie misschien beter toch niet kunnen zeggen, want een vervolgdate zat er niet in.

View post on Twitter

View post on Twitter

First Dates – Donderdag

Berry & Sjon
Berry de hondentrimmer, wait… Berry de hondentrimmer!? Het lijkt wel alsof First Dates kandidaten te kort komt. Berdomd, (ook) Berry hebben we al eerder gezien in First Dates. Berry’s vorige date rookte en was te vrouwelijk, wat Berry zoekt is ‘eigenlijk gewoon een leuke warme beer’. Gelukkig is First Dates niet kinderachtig en krijgt ook Berry een ‘nieuwe kansen, nieuwe ronde’ zoals Berry zelf mooi verwoorde. De beer is in aantocht en Berry verwelkomt Sjon met een: ‘Kom er gezellig even twee tellen bij’. Nou, heel lang duurde de date inderdaad niet en laten we het maar niet hebben over het awkward afscheidsmoment met die duim omhoog. Zeg Berry, wanneer zien we je weer?

View post on Twitter

View post on Twitter

Lisette & Cas
Op Tinder swipet ze mannen zonder bovenlip weg. Ze is op zoek naar een man met bovenlip. Juist. Gelukkig kwam daar Cas en pfiew, gelukkig had hij een bovenlip. 

View post on Twitter

View post on Twitter

Must reads 👀