News

Bizar! Dit meisje is onherkenbaar na haar verbouwing ter waarde van €42.000

Wat als jij je hele leven lang een muurbloempje bent en gepest wordt op school, omdat je klasgenoten je niet mooi vinden. Celine Centino was een muurbloempje en meldde zich zelfs ziek op school, omdat ze werd gepest. Nu heeft ze daar verandering in gebracht en daar moest ze maar liefst €42.000 voor neerleggen, waardoor ze nu onherkenbaar is. Bekijk hieronder de transformatie! 

Verbouwing door pesten
Celine Centino uit Zürich werd regelmatig ‘het lelijke eendje’ genoemd op school, maar ze werd ook zelfs in elkaar geslagen. Het pesten liep zo uit de hand, waardoor de Zwitserse vaak thuis bleef van school. Toen ze klaar was met studeren ging Celine als kapper aan de slag en met haar verdiende geld (uiteindelijk €42.000!) spaarde ze voor haar transformatie. In vier jaar tijd heeft ze drie borstvergrotingen gehad, een neus- en kaakcorrectie en lip- en kinfillers en ze zegt dat ze nu gelukkiger is dan ooit. Bizar!

Reacties verbouwing
Je herkent het meisje van vroeger niet meer en veel mensen vinden het ook zonde dat ze haar lichaam zo heeft veranderd. Zo krijgt ze bijvoorbeeld reacties als “Vroeger was het veel beter, er scheelde toch niets met haar?” en “Als je zo’n moeite doet om anderen blij te maken, dan hebben de pestkoppen in feite gewonnen.” Zolang ze er zelf maar happy mee is, toch? Bekijk haar bizarre transformatie ter waarde van €42.000 hieronder. 

View post on Instagram
 

Bron: HLB.be | Beeld: iStock

Must reads 👀