Celebs

Hilarisch: Taylor Swift laat zich dus regelmatig vervoeren in een koffer

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Jessie J vertelt triest nieuws, Miley Cyrus post een heftige foto, Taylor Swift wordt vervoerd in een koffer en Kim Kardashian photoshopt haar dochter…

Taylor Swift wordt in een koffer vervoerd
Dat het celebrity-bestaan je soms even te veel wordt is begrijpelijk. Maar om jezelf te laten vervoeren in een koffer door twee mannen is wel erg overdreven, toch? Zayn Malik, oud-bandlid van One Direction, bevestigt dat ze wel eens in een koffer wordt vervoerd om minder op te vallen. De geruchten begonnen in juli dit jaar, toen er een foto opdook van een gigantische koffer die door twee mannen vanuit haar auto naar haar appartement werd getild. De koffer was zo groot, dat twee(!) mannen dit moesten tillen. Zayn is een redelijk betrouwbare bron, aangezien Taylor zijn vriend Harry Styles een tijdje aan het daten waren. Ook hebben ze samen I Don’t Wanna Live Forever gezongen.

View post on Twitter

Jessie J vertelt heftig nieuws
Vlak na de bekendmaking van Jessie J’s romance met Channing Tatum komt de zangeres met hartverscheurend nieuws. Ze vertelt namelijk dat ze geen kinderen kan krijgen. Ze geeft tijdens een optreden een speech aan haar fans waarin ze vertelt over haar vruchtbaarheidsproblemen en alle pijn en verdriet dat daarbij komt kijken. Ze wilde het eerst privé houden, maar toen ze het liedje Four Letter Word schreef, wilde ze toch mensen die hetzelfde meemaken helpen en troosten met dit nummer. Jessie J zei: “I was told four years ago that I can’t ever have children.” Terwijl ze de speech hield, was haar nieuwe liefje aanwezig in het publiek. Channing Tatum postte een lieve Instagram-foto om haar te steunen.

View post on Instagram
 

Miley Cyrus deelt foto van haar afgebrande huis
Het huis van de zangeres is door de natuurbranden in California afgebrand. Miley Cyrus deelt de verschrikkelijke foto waarop de ravage te zien is. Alleen het woord ‘love’ dat van steen is, zien we nog duidelijk terug. Miley woonde hier met haar hubby Liam Hemsworth en zijn gelukkig ongedeerd. Samen met de foto zet ze een link op Twitter waar volgers een bedrag kunnen doneren aan een fonds dat de stad Malibu weer gaat opbouwen. Liam zette ook een foto van het verbrande huis op Instagram en schreef: “It’s been a heartbreaking few days, this is what’s left of my house. Love”.
 

View post on Twitter

View post on Instagram
 

Kim Kardashian photoshopt dochtertje
Kim Kardashian wordt ‘beschuldigd’ van het photoshoppen van haar dochter North. Het schijnt dat ze North probeerde ‘dunner te maken’. Volgers van Kim viel het op dat de originele foto er toch iets anders uit zag dan de bewerkte foto… Volgens een bron, close to the family, heeft Kim een foto gebruikt die al op een fan-site stond en wist ze niet dat deze bewerkt was. Right. Op de foto is Kim te zien met haar kids tijdens een dagje uit op Bali. Het is niet 100% zeker dat ze dit zelf heeft gedaan, maar het is echt not done om (je eigen) kind dunner te photoshoppen. Laten we hopen dat Kim dit niet zelf was en als dit wel het geval is, dat ze het nooit meer doet.

Bron: Mirror.co.uk, Thesun.co.uk, eonline.com | Beeld: GettyImages

Must reads 👀