News

ASOS verkoopt stickers waardoor je puistjes verdwijnen als sneeuw voor de zon

We kennen allemaal die vreselijke struggle: je wordt wakker met een rode bult op je neus. Net als je morgen een date hebt met die leuke guy, zit er een puistje in de weg… Niks aan te doen, of toch wel? Jij gaat lekker op date zonder rode neus, want ASOS verkoopt wonderstickers die puisten in een mum van tijd laten verdwijnen. Wauw, dit moet je hebben. 

Puistjes verdwijnen
Puistjes komen nooit goed uit en daar heeft ASOS de perfecte oplossing voor. Zij verkopen Spot-Zapping Stickers die je een nachtje op je puist plakt et voilà: jij wordt wakker met een egaal gezicht. Je gaat dus slapen mét puistje en wordt wakker zonder. Dat klinkt ideaal, tell me more! 

Puist stickers
De sticker bevat houtskool en salicylzuur en dat zorgt voor een diepe reiniging van je huid. In de verpakking zitten rode en zwarte stickers, maar deze hebben dezelfde werking. Op de website van ASOS zijn de magische stickers erg gewild, dus je hebt geluk als je een setje bemachtigt. Toch is dit het proberen waard, want een magisch middeltje om van je puistjes af te komen, willen we allemaal. Een setje kost €11,99 en bestel je hier

sticker asos

Beeld: iStock | Bron: pretty52.com, ASOS

 

Lees ookLaat je huid stralen: de Paula’s Choice kortingscode

Must reads 👀