News

Deze 8 singles doen mee aan Ex on the Beach: Double Dutch

We zijn net allemaal een beetje bijgekomen van Temptation Island en nu staat onze andere guilty pleasure alweer voor de deur. Ex on the Beach: Double Dutch komt terug op MTV met het vierde seizoen en de acht singles die meedoen zijn bekend! Over anderhalve week kunnen we weer volop genieten hoe deze singles de tijd van hun leven hebben in het paradijselijke Curaçao. Tenminste, dat denken ze... Benieuwd wie we dit seizoen full on drama gaan bezorgen? Lees snel verder.

Nieuw seizoen
Vanaf 18 november mogen we elke zondag om 22.00 uur weer lekker voor de buis kruipen om te zien hoe acht singles een bezoekje krijgen van hun ex. Sommige exen zijn uit op wraak, anderen willen het liefst weer met hun (ex)-liefje aanpappen. De Tablet of Terror staat weer roodgloeiend dit seizoen en de villa zit vol met singles die na een paar drankjes de jaloezie niet meer kunnen beheersen. Dat betekent héél veel drama!

Deelnemers
Er staan weer acht kersverse Nederlanders en Belgen voor ons klaar en zij verzorgen hopelijk weer een vermakelijk nieuw seizoen vol seks, ruzies en een heleboel exen ;-). Zie alle onderstaande deelnemers en ladies first natuurlijk:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ex on the Beach: Double Dutch (@exonthebeachdoubledutch) on

badpak rood ex
Djessy
Djessy is 24 jaar en woont in Neerpelt, België en is half Spaans- half Nederlands. Ze valt op jongens met een stout kantje en houdt wel van een beetje afwisseling: 'Als je maar één iemand hebt gehad in je leven, dan denk ik niet dat je alles hebt gezien.' Djessy is goed en onschuldig, totdat ze een drankje te veel op heeft... Dan komt haar Spaanse temperament naar boven en zegt ze precies wat ze denkt.

bikini roze zee
Lena

De 19-jarige Lena uit Leeuwarden is de jongste van het stel. Ze heeft nogal een vurig karakter en omschrijft zichzelf vooral als gek, héél gek. 'Ik hou wel een beetje van drama. Ik zie er lief en onschuldig uit maar: Don’t piss me off!'

stacy mtv ex
Stacy

De Vlaamse Stacy komt uit Gent en is 23 jaar. Ze is vooral trots op haar mooie lange haar, haar glimlach en natuurlijk uhum op haar borsten. Ze ziet zichzelf als sociaal en eerlijk, maar wordt wel snel verliefd. Ze is jaloers aangelegd, dus dat zou nog wel eens voor wat drama kunnen zorgen. Ze heeft zelfs een keer de neus van haar ex gebroken! Oh my...

mtv vrouw bikini
Viktor
 
Viktor is 20 jaar en komt uit Antwerpen. Met haar blonde haren ( wij zien al een match met Elias) en groene ogen is ze een opvallende verschijning. Ze is een beetje verlegen, maar niet zo onschuldig als ze lijkt. De Antwerpse houdt namelijk wel van een feestje en is impulsief. Ze wordt snel verliefd en is erg jaloers.

En dan de boys:

Brody mtv tattoo
Brody
Brody uit Veldhoven is een 27-jarige zelfverzekerde jongen vol tattoos. Brody heeft aan geld geen gebrek, zegt hij zelf. Hij omschrijft zichzelf als wild, aandachtsgeil en narcistisch. 'Ik zet mezelf altijd op de eerste plek,' klinken zijn eerste bescheiden woorden...

diaz blond man
Diaz
Diaz (26) komt uit Gent en heeft net als Djessy Spaanse roots. Met zijn Tarzan-look en soepele dansmoves slaat hij met gemak elk meisje aan de haak. Hij heeft veel psycho exen, dus dat gaat nog wat worden daar. Zal hij zijn Jane (terug)vinden?

elias ex zee
Elias 
Elias woont ook in Neerpelt. Hij omschrijft zichzelf als vurig, positief en een harde werker. Hij heeft Italiaanse roots en komt vooral naar de villa om 'gekke dingen te doen'. Hij geeft zelf toe dat hij niet ongevoelig is voor jaloezie. Na een paar drankjes verandert hij in jaloerse Italiaan...

zwembroek ex zee
Robin 
De 24-jarige Robin uit Oss laat menige dame verdrinken in zijn blauwe ogen. Robin werkt in het dagelijks leven als militair bij de landmacht, sexy! Als je aan zijn chick komt, vecht hij terug als een leeuw. Oppassen dus. Hij is snel uitgekeken en gaat zo naar de volgende. Nou, leuk hè moeder van Robin? Ook al zo'n zin in de eerste aflevering?

Bron: MTV

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook