Lifestyle

Girls Issues: 'Hij besprak zijn depressie niet meer met mij, maar met haar'

1

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die nog gevoelens heeft voor haar ex, maar niet weet wat ze ermee moet doen.

Hi Girlscene, 

Vorig jaar juli kreeg ik een relatie met mijn ex, toen dus nog mijn vriend. We waren heel erg gek op elkaar. We hadden af en toe wel eens een ruzie, maar dat hoort erbij. Na ongeveer acht maanden werd hij ziek. Hij kreeg last van een depressie en had suïcidale gedachten. Ook hadden wij in die tijd veel ruzie om een vriendin van hem, waar hij erg close mee was en in mijn ogen té close. Hij wilde haar niet voor mij opgeven en dit was hetzelfde voor mij, maar dan met een goede vriend. Na een tijdje besprak hij zijn depressie niet meer met mij, maar met haar. Na negen maanden hebben we besloten er een punt achter te zetten, zodat hij aan zichzelf kon werken. 

Nu ongeveer een half jaar verder heb ik het idee dat ik nog steeds veel voor hem voel. Ik heb in de tussentijd ook met een andere jongen gedatet, maar dit liep tot niks uit en ik had niet het gevoel bij hem zoals ik bij mijn ex had. Er gaan verhalen rond dat hij friends with benefits is met die goede vriendin en dat vind ik erg lastig. Het valt me wel op dat hij afgelopen week heel vaak het shirt aan had wat ik voor hem heb gekocht en dat hij super enthousiast gedag zegt, wat hij eerder nooit deed. Ook worden er nummers toegevoegd aan mijn afspeellijst op Spotify (zijn account) met de titels I was wrong en Need you 100%. Ik zit hier allemaal erg mee en ik hoop dat jullie wat tips hebben voor mij!

Groetjes en liefs,

Sophie

koppel ruzie liefde

Hi Sophie,

Wat vervelend dat jullie relatie om die reden is beëindigd. Je vertelt dat de grootste reden hiervoor was dat je hem te close vond met een goede vriendin, maar dat jij jouw goede vriend ook niet op wilde geven. Misschien kan je je daarom ook in hem verplaatsen waarom hij dat niet wilde opgeven. Dat jullie uit elkaar zijn gegaan zodat hij aan zichzelf kon werken betekende dus niet dat jullie elkaar niet meer leuk vinden. Iemand de ruimte geven om beter te worden is een mooi gebaar. Wie weet bestaat er voor jullie een nieuwe kans en kan je het weer samen proberen als hij zich beter voelt.

Waarschijnlijk probeert hij met kleine signalen aan te geven dat hij weer contact met je wil. Als je nog gevoelens voor hem hebt, is het goed dat je dit uitspreekt. Jullie zijn tenslotte geen vreemden van elkaar! Vraag bijvoorbeeld eerst eens hoe het nu met hem gaat en vertel hem dan hoe jij je voelt. Over de verhalen die rondgaan kom je maar op één manier achter de waarheid. Juist, vraag het hem. Geruchten en roddels zijn erg vervelend, dus als je het graag wilt weten kan je dit ook best aan hem vragen. Hopelijk vinden jullie elkaar weer terug en kunnen jullie samen werken aan jullie relatie. Succes!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je 'Girls Issue' en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.​​

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 8 maanden geleden fleurdk

    Ultrarade is mijn favoriet.

  1. 1