News

YES! Starbucks heeft nieuwe kerstspecials op het menu staan

Nog maar 47 nachtjes slapen en dan is het weer kerst! Ben jij ook een grote kerstliefhebber en ben je voornamelijk fan van alle heerlijke drankjes in deze periode? Lucky you, want Starbucks heeft namelijk allemaal nieuwe kerstsmaken op het menu staan. Christmas in a mug <3. Lees snel verder welke kerstspecials je nu kan bestellen bij Starbucks en plan een hot choco date met je bestie. 

Starbucks kerstspecials
Naast de andere heerlijke drankjes van Starbucks hebben ze ieder jaar rond kerst ook heerlijke kerstspecials op het menu staan. Enne, de 'Christmas in a mug'-drankjes zijn weer te bestellen bij Starbucks. Deze drie nieuwe kerstspecials wil je zeker een keer proberen de komende tijd. 

De nieuwe smaken 
Er staan dus drie nieuwe smaken op het kerstmenu van Starbucks. Zo is er een drankje dat 'Salted Caramel Brownie Hot Chocolate' heet. Na deze chocolademelk wil je nooit meer een normale hot choco, want hallo: karamel zeezout en brownie in één! Heb je liever een koffie? Bestel dan de Christmas Brulee Latte. Jep, deze latte heeft een crème brûlée-smaak en er zitten gewoon crème brûlée twinkles op. HEAVEN! En last but not least: de Flat White met Cinnamon Spice. In deze kerstspecial zit espresso met een beetje kardemom, vanille en kaneel. Enne, door de melk zit kaneelsuiker. Een heerlijke kerstige combi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Starbucks España (@starbucks_es) op

Dat er nieuwe kerstspecials op het menu staan betekent natuurlijk ook dat je vanaf nu je warme drankje van Starbucks in een kerstige beker krijgt. Ren snel naar de Starbucks om jouw favoriete kerstpecial te bestellen. 

Bron: Foodini | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook