Lifestyle

First Dates Nederland: Dit waren de meest hilarische (en gênante) momenten van deze week

Geef nou zelf toe, een eerste date kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. Laat staan met iemand die je helemaal niet kent én op televisie. Huwelijksvoorwaarden bespreken en strugglen over wie er gaat betalen.. Autsj! Het zijn alle ingrediënten voor een juicy programma. Wij nemen hier graag de hoogte of liever gezegd.. dieptepunten van afgelopen week met je door.

First Dates aflevering 11

Roos en Stanley
Het kan ongemakkelijk worden als je wordt gematcht met iemand die je nog kent van school, maar dat was niet het geval bij Roos en Stanley. Wel vond Roos het nodig om bij iedere hap ‘Mmmmm’ te zeggen en een soort dansje te doen. Misschien haar manier van flirten? Het heeft wel geholpen, want Stanley wilde nog wel een tweede date. 

Lisa en Jaimy
Lisa was niet zo populair bij de kijkers en we begrijpen wel waarom. Als ze hem net ziet klaagt ze al over zijn uiterlijk en tijdens de hele date kijkt ze ongeïnteresseerd de andere kant op. Tijdens haar toiletbezoek belt ze een familielid om te zeggen dat ze echt geen interesse heeft in haar date, want hij is kaal, heeft geen mooi gebit en hij gamet. De kijkers gingen los op Twitter en Lisa werd zelfs bedreigd, waardoor BNNVARA de aflevering offline haalde. Wow! 

View post on Twitter

First Dates aflevering 12

Koen en Jordy
Volgens mij zijn Koen en Jordy gekoppeld aan elkaar op basis van kledingstijl. Twinning is winning!

View post on Twitter

 

Marieke en Sem
Marieke gaat er helemaal voor tijdens de date en checkt midden in het restaurant even het borsthaar van Sem, want hé dat is ook belangrijk om te weten. Ze is lekker direct en dat vindt Sem wel leuk, maar kan dat lachje na iedere vraag iets minder Marieke? 

Lien en Andries
Andries denkt dat het extreem veel is hoe vaak hij getrouwd is en vertelt het voorzichtig tegen Lien. Maar no worries Andries, Lien trouwde zelf met vier mannen. Dan vallen die drie huwelijken van jou reuze mee. Helaas zat er een vijfde huwelijk voor Lien niet in deze avond.

First Dates aflevering 13

Milou en Jeff
Milou vindt tanden heel belangrijk bij een man en laat Jeff nou net ondernemer in tanden bleken zijn. Jeff houdt van een beetje naturel en niet zo’n overdreven type (opposites attract). Hij zou Milou precies een 7,6 geven. Niet meer en niet minder. Jeff voegt daar nog aan toe: ‘Liever liefde op het tiende gezicht en dat het blijft dan liefde op het eerste gezicht terwijl het bij het tiende gezicht voorbij is’. Wat jij zegt, Jeff! 

View post on Twitter

 

Henricke en André
De outfit van Henricke was het onderwerp van gesprek. Barman Victor vindt het een goede outfit en vraagt zich af of het een souvenir is. Henricke vertelt dat haar date outfit juist laat zien wie ze is. Opvallend!? En ook de kijkers hadden een mening over de outfit van Henricke. 

View post on Twitter

Beeld: BNNVARA

Must reads 👀