Series & Films

Zet je schrap: Ellie Lust komt met een spannende misdaadserie bij Investigation Discovery

Als we aan Ellie Lust denken, denken de meesten direct aan 'etherdiscipline'. Ellie is nog maar net weg bij de politie en ze heeft nu al een eigen serie op haar naam staan. Natuurlijk wel een politieserie, want dat zit in haar bloed. Binnenkort op Investigation Discovery zit je aan de buis gekluisterd bij de gloednieuwe serie Ellie Lust: Bizarre Zaken. Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder. 

Ellie Lust
Een goede misdaadserie op zijn tijd daar zeggen we geen 'nee' tegen. Een beetje spanning vanuit je luie stoel is altijd welkom natuurlijk. Gelukkig weten wij waar je tegenwoordig naartoe moet zappen voor de nodige misdaad. Als je ergens een hoop spanning en sensatie ziet op televisie, dan is dat wel op Investigation Discovery. Dit is dé crimezender waar waargebeurde misdaadverhalen worden ontrafeld. Nog even wachten en dan neemt Ellie Lust je mee in de wereld van misdaadonderzoek. Dat klinkt spannend, hé? Scroll snel verder en lees alles over deze nieuwe serie.

Ellie Lust: Bizarre Zaken

Ellie Lust: Bizarre Zaken
In het nieuwe programma Ellie Lust: Bizarre Zaken zoekt Ellie alles tot de bodem voor je uit. Elke week onderzoekt ze een bizarre zaak en vergelijkt ze deze met een Nederlandse variant. Als ervaren politieagente weet ze een hoop interessante dingen tot in detail te vertellen. Jij vraagt je natuurlijk af, wat voor een spannende dingen onderzoekt Ellie dan? Zet je schrap, want in deze serie komen waargebeurde moordzaken en vermissingen aan bod. Spannend!

Ellie Lust: Bizarre Zaken overzicht
Markeer woensdag 14 november maar vast in je agenda, want om 22:00 uur is de eerste aflevering te zien op televisie. Gelukkig blijft het hier niet bij, want vanaf dan is Ellie wekelijks te zien op Investigation Discovery. Wil je vast weten wat aan bod komt tijdens de uitzendingen? Bekijk dan hieronder het overzicht. 

1. 14 nov - The Golden State Killer | De Utrechtse serieverkrachter
2. 21 nov - Natalie Wood: An American Murder Mystery | Moord op Marion en Romy
3. 28 nov - Jonestown Massacre | De Sekte van Sipke Vrieswijk
4. 5 dec - He Lied About Everything | Meesteroplichter Piet van Haut
5. 12 dec - Home Alone | Moord op 10-jarige Diego
6. 19 dec - Evil Lives Here

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Investigation Discovery.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook