Lifestyle

7 leuke kerstcadeaus voor de hele familie

De feestdagen komen er bijna aan en dit staat natuurlijk in het teken van familie en vrienden. Je omringt jezelf met de personen van wie je houdt en jullie vieren samen gezellig kerst. Of je nu lootjes trekt of voor iedereen een cadeautje koopt, cadeautjes kopen voor je familie kan knap lastig zijn. Wat hebben je ouders nou nog écht niet? Wat vindt je kleine zusje leuk? Koop cadeautjes waar iedereen blij mee is! Wij hebben er een aantal voor je uitgekozen. Wedden dat zelfs je kleine broertje een gat in de lucht springt?

1. Familieposter
Eén ding is zeker, niemand zal dezelfde poster in huis hebben hangen. Je personaliseert de poster namelijk helemaal naar jouw familie! Een super origineel cadeau en voor iedereen geschikt.
familie cadeau poster
Familie poster avatar | €18,95

2. Nonsense spel
De bedoeling van dit grappige spel is om een geheim woord te verwerken in een verzonnen verhaal. Verzin er zoveel mogelijk dingen bij, zodat het geheime woord minder opvalt en de tegenstanders het onmogelijk kunnen vinden! Je hebt slechts één minuut om de rest mee te trekken in je verhaal. 
spelletje familie kerst
Nonsense familie kaartspel | €19,99

3. Mini filmprojector
Hier heeft de hele familie plezier van. Gezellig met zijn allen op de bank in een huiskamer die omgetoverd is tot bioscoop. Het kan met deze mini-beamer! Inspiratie nodig voor een leuke kerstfilm? Check dan dit artikel.
beamer mini film
Mini film projector | €11,50

4. Brief naar jezelf
Dit cadeautje is geschikt voor je kleine broertje of zusje, maar ook voor je ouders. Iedereen schrijft een brief naar zijn of haar oudere zelf en deze mag je pas lezen na een aantal jaar. Verstop ze goed zodat je niet in de verleiding komt om ze na een maand al stiekem terug te lezen ;-). 
brief toekomst cadeau
Letters to My Future Self | €14,99

5. Wereldbol kurk
Heb jij een avontuurlijke familie? Reizen je ouders graag of gaat je grote zus een paar maanden naar het buitenland? Dan is dit een perfect cadeau. Omdat de wereldbol van kurk is, zet je gemakkelijk op elke plek waar je bent geweest een punaise. 
wereldbol kurk cadeau
Wereldbol van kurk | €48,25

6. Snoepjes gezelschapsspel
Dit spel is eigenlijk heel gemakkelijk en superleuk om met het gezin te spelen of om als cadeau te geven. Draai aan de schijf en eet de Jelly Bean in de kleur waarop het pijltje uitkomt. Het snoepje ziet er misschien lekker uit, maar er zitten ook heel vieze tussen! Zoals een hondenvoersmaak in plaats van chocolade… Pak je precies de vieze, dan ben je Bean Boozled! Elke normale Jelly Bean heeft een lookalike in dezelfde kleur. Een setje is bijvoorbeeld tutti frutti en stinkende sokken. Wat dacht je van sappige peer en snotjes? IEUW!
snoep kerst cadeau
Bean Boozled spel | €15,99

7. Ping Pong 
Geef dit aan je broertje, vader, neefje of zelfs je oma. Ping pong is voor iedereen geschikt en als je wilt kun je het al meteen uitproberen op kerstavond. Ruim de eettafel af na een heerlijk diner en span het netje in het midden over de tafel. Betjes in de aanslag, pingpongen maar!
pingpong kerst cadeau
Ping Pong set | €5

Bron: Redbookmag.com, Finder.com | Beeld: iStock

Must reads 👀