News

Eindelijk: Vanavond krijgen we er héél veel emoji’s bij

Emoji’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze Whatsapp-gesprekken en onder onze Instagram-foto’s. Toch waren er een aantal die naar onze mening ontbraken. Maar na lang wachten zijn daar eindelijk de nieuwe emoji’s! Apple kondigde een tijdje geleden al aan dat we veel nieuwe emoji’s konden verwachten. Wij hopen stiekem op een alpaca en een roodharig poppetje… 

Nieuwe emoji’s
Vanavond is het zover: de lancering van maar liefst 70 (!) nieuwe emoji’s. Apple is er maar druk mee vandaag. Na het grote iPad-evenement, is het vanavond ook tijd voor de nieuwe (software)update. Naast het nieuwe besturingssysteem iOS 12.1 worden er ook emoji’s toegevoegd. Op welke emoji hoop jij?
Welke emoji’s komen erbij?
Nu zijn we natuurlijk erg benieuwd welke nieuwe gezichtjes we in de strijd kunnen gooien via Whatsapp. In totaal krijgen wij er dus ruim 70 nieuwe emoji’s bij als je de update doet en daar zitten poppetjes met verschillende haarstijlen bij zoals rood, grijs en krullend haar. Woohoo! Ook komen er plaatjes beschikbaar voor een mug, kangoeroe en een kreeft. Emoji’s in de categorie food zijn bijvoorbeeld een bagel, zout en een cupcake. Fingers crossed voor die alpaca. Wij zijn benieuwd!

Bron: Nu.nl | Beeld: iStock

 

Lees ook: Bol.com kortingscode overzicht Oktober 2018