Celebs

Is dit het bewijs dat Khloé Kardashian nu écht single is?

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Zo klinken er wedding bells voor een Nederlands Victoria Secret model, geeft Laura Ponticorvo een heel awkward interview tijdens de Coen en Sander Show en lijkt Khloé toch écht over Tristan te zijn. 

Khloé Kardashian en Tristan Thompson uit elkaar?

View post on Twitter

‘Zijn Khloé en Tristan nou wel of niet samen?’ is de vraag die al maanden door ons hoofd spookt. Maar het lijkt erop dat ze nu écht klaar is met Tristan. Khloé plaatste verschillende posts op social media met teksten als ‘relationships should help you not hurt you’ en sinds kort zijn wéér nieuwe geruchten dat Tristan vreemdgaat. Nu blijkt ook dat Khloé niet terug verhuisd naar Cleveland, waar Tristan woont. Een bron vertelt aan People Magazine: ‘’Ik weet niet hoe het kan dat het eerst goed ging en ze elkaar nu al weken niet zien, maar het gaat geweldig met Khloé. Het lijkt haar niet te boeien dat Tristan in Cleveland zit. Ze weet nu wat ze met haar leven wilt en dat is niet met Tristan zijn.’’ 

Wedding bells voor Romee Strijd 

View post on Twitter

​Victoria Sectret model Romee Strijd is afgelopen week getrouwd. Helaas nog geen sprookjesbruiloft, die volgt nog. Romee vertelt: “Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist”. Het stel is al acht jaar samen en woont in New York. Wij kunnen niet wachten tot de de echte bruiloft.

Teen Mom’s Maci koopt gigantische villa

View post on Twitter

Over de Teen Moms raken we niet uitgepraat. Maci Bookout McKinney en haar man Taylor kochten een gigantische villa in de staat Tennessee. Het gigantische huis kostte meer dan een half miljoen, maar daarvoor krijgt het stel vier slaapkamers, drie badkamers en een enorme tuin mét zwembad terug.

Laura Ponticorvo is boos

View post on Instagram
 

Een interview met YouTuber Laura Ponticorvo tijdens de Coen en Sander Show liep niet helemaal soepel. Laura kon een grap van de mannen niet waarderen en dat liet ze weten ook. Bekijk het awkward fragment hier en oordeel zelf.

Bron: Show, Cosmopolitan | Beeld: Getty Images

Must reads 👀