News

OMG: Alleen vandaag is alles €1 bij Flying Tiger

Flying Tiger is zo’n winkel waar je urenlang kan rondlopen en vervolgens thuiskomt met spulletjes die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, maar die het leven net iets leuker maken. Enne, de winkel bestaat vandaag tien jaar in Nederland en dat moet natuurlijk gevierd worden. En hoe?! De winkel heeft echt een fantastische actie bedacht voor vandaag, dus pak snel je portemonnee en trek een sprintje naar de shop bij jou in de buurt. 

Alles €1 bij Flying Tiger
Heb je nog geen plannen gemaakt voor vandaag? Breng dan maar snel een bezoekje aan Flying Tiger, want ze zijn jarig en dat vieren ze met een hele fijne actie. Alles in de winkel is vandaag (23 oktober) €1. In totaal mag je vijf items in je winkelmandje gooien, maar dat betekent dus dat je daar voor €5 vijf leuke items shopt. YAS!

Kan je kamer wel een make-over gebruiken, dan is dit dus het perfecte moment om daarmee te beginnen. Enne, wie weet scoor je ook al wel leuke kerstballen of andere kerstige musthaves in de winkel. Warning: grote kans dat het mega druk gaat worden bij alle Flying Tiger-filialen, dus wees er op tijd bij vandaag. 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock, Flying Tiger

Must reads 👀